dissabte, 17 de març del 2012

CE Santa Eulàlia - CE Sabadell 2-2

Bon partit i excel·lent punt el que han pescat les arlequinades a Santa Eulàlia (Foto: Jordi Romagosa).

C.E. Santa Eulàlia   2-2   C.E. Sabadell

C.E. Santa Eulàlia: Macarena, Mireia, Clàudia, Mariola, Natàlia, Sandra, Maria, Cristina, Laia Margenat, Aida i Teresa.

C.E. Sabadell: Inés Palmiero, Cosi, Marisol, Aranda, Mélody, Peque, Yaiza, Melània, Tania, Carla López i Amanda. També van jugar: Vericat, Cèlia i Estefania.

Gols: 0-1 Tania (min. 8), 1-1 Laia Margenat (min. 22). 1-2 Aranda (min. 83), 2-2 Clàudia (min. 88).

Estadi: Municipal Santa Eulàlia (uns 80-90 espectadors).

El CE Sabadell Femení visitava el camp de les segones millors locals de la lliga, el CE Santa Eulàlia de Ronçana i ho feia amb moltes ganes de trencar la ratxa de dues derrotes consecutives que portava i amb el temor de visitar a les verd-i-blanques, un equip que no havia perdut en cap dels 7 últims enfrontaments a casa i amb 4 victòries a la seva gespa consecutives.

El partit començava amb domini altern i amb molta intensitat per les dues parts, i era l'arlequinada Tania Cabello la que inaugurava el marcador, posant el 0-1 al minut 8. El CE Sabadell se sentia còmode sobre la gespa però les locals han començat a espavilar i a tocar amb molt més criteri, fins que ha aparegut la seva jugadora més perillosa, Laia Margenat, i al minut 22 ha posat el 1-1 al lluminós, que equilibrava el marcador i que feia que registrés el seu 25è gol a la Lliga. Llavors, el partit s'ha igualat força més i a pesar de que la posessió de la bola ha sigut per a les sabadellenques, les ocasions han sigut per a les locals, però una segura Inés Palmiero ha aturat en última instància les ocasions ronçanenques i s'ha arribat a la mitja part amb un just empat, 1-1 al marcador.

La segona part ha continuat gairebé amb el mateix patró que ha acabat la primera part, però les locals no arribaven amb perill a l'àrea contrària, i fins i tot al minut 58 l'àrbitre ha anul·lat un gol al CE Sabadell per fora de joc a Estefania. Les arlequinades dominaven a plaer i al minut 64 Cosi ha xutat des de fora de l'àrea, desviat, avisant del perill que portaven a les botes, i quatre minuts desprès una excel·lent Ana Aranda ha fet una jugada personal per la banda esquerra, rematada alta per Estefania. Llavors, al minut 73, ha ocorregut una jugada que podia haver canviat el signe del partit, mans clares de Melània que l'àrbitre ha sancionat amb falta, però no tarja, que seria la segona, puix que la brava central havia rebut una groga al minut 44, però per un cop,  la sort ha estat de la nostre part. l'1-2 arribaria per mitjà d'Ana Aranda al minut 83, aprofitant un batibull a l'àrea local, i ha estat tres minuts desprès a punt de sentenciar el partit les visitants amb un remat de cap d'Estefania a boca de canó, treta per l'arquera local. Desgraciadament, a la següent jugada, centrada per la banda dreta, i excel·lent remat de cap de Clàudia Puyaltó, ajustat al pal per fer el 2-2. Afortunadament per a les arlequinades, quan pitjor ho estaven passant, Inés Palmiero ha aturat una bola sota pals, i al minut 91, l'àrbitre no s'ha arriscat a xiular un penal que reclamaven jugadores i públic local.

1 puntet més que fa que el CE Sabadell es mantingui en vuitena plaça.

En un altre ordre de coses, el CE Sabadell Femení Juvenil-Cadet, ha conquerit la Lliga de Segona divisió i s'assegura l'ascens amb la victòria d'aquesta tarda a Solsona. Felicitats, campiones!