dimarts, 20 de març del 2012

Jornada 22 (i II)

Cap de setmana amb bon futbol (Foto: Jordi Romagosa).

UD Lourdes - ENFAF     7-1
Entretingut partit el que varen disputar els equips que ocupen les dues últimes places de la taula classificatòria, on de seguida les locals varen demostrar ganes d'aconseguir els tres punts, amb una sortida en tromba i amb un gol al minut 2 d'Irina que posava el 1-0 al marcador. Les locals varen seguir amb la seriositat i treball de les últimes setmanes, i al minut 11 van marcar el 2-0, obra de Sara. El partit llavors va entrar en una fase de joc més igualat, amb arribades sense resolució per part dels dos equips fins que Alba Rescalvo va posar el 3-0 al marcador al minut 35 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les visitants varen aguantar l'empenta local 17 minuts. Alba Rescalvo va repetir per el 4-0 i Marta Redondo va posar el 5-0 al marcador. Les andorranes varen respondre al minut 70 amb gol d'una defensa local en pròpia porta, però les de Mollet, un minut més tard varen posar el 6-1 amb Núria i el 7-1 un altre cop de Marta Redondo. L'ENFAF va acabar el partit amb un desgast brutal, cosa que va fer que a la segona part donés poques senyals de vida sobre la gespa. Les de Can Vilà ara tenen 6 punts i segueixen quinzenes i les andorranes, últimes amb sols 3 punts.

Sant Ignasi - EF Montcada     4-4
Sens dubte la més gran sorpresa de la jornada. Les terceres visitaven a un equip en zona de descens i els va costar suor i patiment arrancar un sol punt de Sarrià. A pesar d'arribar a la mitja part amb un treballat 1-2, a la segona part les visitants es varen adormir i les locals van estar gairebé perfectes en totes les facetes del joc, arribant-se a posar amb un 4-3 a falta de 5 minuts i veure els tres punts a tocar, però la polèmica saltava, en aquest minut 85, quan en un córner, Susana Fusté treia la bola sota pals i l'àrbitre concedia el 4-4 definitiu, davant les protestes locals, incloent expulsió de l'entrenador local, en una jugada que acabat el partit alguna jugadora del Montcada reconeixia amb esportivitat que la bola no havia superat la ratlla de gol. Així, les barcelonines no es mouen de la fatídica catorzena plaça, tenint la permanència ara a 2 punts, i les de Montcada cauen a la quarta plaça, a 9 punts ja del liderat.

Pardinyes - FC Sant Quirze     2-0
Partit força anivellat entre les líders i l'equip revelació del campionat. La primera part va ser molt igualada i els dos equips varen demostrar la seva situació a la classificació. Les locals portaven la iniciativa del partit i les visitants estaven fortes en defensa i sortien amb perillosos contraatacs fins que al minut 39 la portera local era expulsada per tallar una bola amb les mans fora de l'àrea. A la segona part, les visitants sortien amb la bola controlada i les locals eren les que intentaven crear ocasions per a tenir oportunitats a pilota parada i en contraatacs, amb un àrbitre que va escombrar cap a casa i el Sant Quirze va acumular grogues en les dues centrals de la defensa, i Rosi Sabaté va marcar el 1-0 al minut 58 i el 2-0 en el minut 79, fent caure de la banda de les lleidatanes un partit que se'ls havia posat realment muntanya amunt. Amb aquest resultat les locals segueixen en el liderat, un punt per sobre de les seves immediates perseguidores i les vallesanes cauen a la sisena plaça, però sols a 1 punt de la cinquena.

Bellavista Milan - U. At. d'Horta     4-1
Còmode victòria per a les locals, que ja al minut 10 guanyaven per 2-0 amb gols de Belen Moure i Jenifer, i que varen plantejar a partir d'aquell moment el partit sobre les bases de la posessió e intentar aprofitar les errades de les rivals, cosa que Verónica Carrillo va fer als minuts 37 i 44 per arribar al descans amb un tranquil 4-0 que sentenciava el partit. A la segona part, les segones classificades varen fer provatures i reservar jugadores importants i Aurora va marcar el gol de l'honor per a les barcelonines. Així, les locals segueixen a 1 punt del liderat i les visitants a la onzena plaça, amb 8 punts de diferència al primer lloc de descens directe.