dilluns, 26 de març del 2012

Jornada 23 (I)

Jornada apassionant per la zona baixa (Foto: Jordi Romagosa).

EF Montcada - Soses     3-1
Al minut 3 semblava que el partit es trencava, quan Davínia, la portera local, tocava la bola amb les mans fora de l'àrea i era expulsada. Encara es torçaria més el partit per a les vermelles, quan Sílvia Ginés, que tornava d'una lesió, marcava el 0-1 en el minut 17 i el partit semblava que seria fàcil per a les lleidatanes. Però el Montcada va començar a carburar, i amb una Adriana estel·lar enmig del camp i Laura Guzmán multiplicant-se per l'equip, i amb Mati posant el 1-1 al minut 34, semblava que hi hauria partit i emoció sobre la gespa. A la segona part, les visitants varen començar a patir molt les petites mesures del Municipal Can Sant Joan i la falta de costum a la superfície de les locals i Pili Pérez posava el 2-1 al minut 52. Llavors es va presentar un partit molt diferent, amb les locals que intentaven defensar-se amb ordre per sortir a la contra i unes visitants que intentaven sortir a l'atac, cada cop amb més indefinició, fins que Adriana al minut 89 sentenciava el partit amb una vaselina espectacular. Així, les locals segueixen quartes, empatades amb les terceres i a 9 punts del liderat, i les visitants segueixen novenes, amb 10 punts sobre el descens.

U. At d'Horta - CP San Cristóbal     0-3
Els dos equips volien sumar per a no complicar-se la vida a la zona baixa de la taula classificatòria i van ser les visitants les que s'emportaren el gat a l'aigua, sobretot per l'efecte Marjorie. L'ex-arlequinada ha fet un partit d'escàndol avui i ja al minut 8 ha fet el 0-1, amb un golàs que fins i tot s'ha fet aplaudir per el públic local. Les egarenques, defensant aquest gol, han sigut capaces d'arribar a la mitja part amb la mínima avantatge. A la segona part, sortida amb més intensitat de les locals, però al minut 48, Marjorie de nou ha posat el 0-2 i la tranquil·litat per a les visitants, sobretot quan quatre minuts desprès, ha marcat el seu tercer gol en la compta particular i el 0-3 al marcador amb el que s'ha pràcticament acabat el partit, ja que les visitants han sabut portar a la perfecció els temps del partit i no han patit per aconseguir els tres punts absolutament merescuts. Amb aquest resultat, les barcelonines segueixen onzenes, amb 8 punts sobre el descens, i les parroquials segueixen tretzenes, però ja amb 5 punts sobre el descens directe, encara que en una posició que els pot significar un descens compensat, però amb el goal-average guanyat sobre l'Horta, el seu rival avui.

ENFAF - Pardinyes     0-7
Partit sense història entre els dos equips, on les líders els va costar fins al minut 17 marcar el primer gol, davant un equip local que es va tancar de bon principi al seu camp, i on desprès del 0-2 al minut 21, fins a la mitja part, es va veure un autèntic simulacre de partit al municipal d'Alàs, pujant el marcador fins el 0-5. A la segona part, les lleidatanes es varen dedicar a contemporitzar i a fer passar els minuts per emportar-se els 3 punts, en un partit on algunes de les millors jugadores de l'equip ni tant sols es varen desplaçar. El Pardinyes, així segueix líder, amb 1 punt sobre el Bellavista Milan, i les locals, segueixen enfonsades a la classificació, amb sols 3 punts en els 23 partits que han disputat.