dimarts, 27 de març del 2012

Jornada 23 (i II)

CECF Les Garrigues, reforcen la seva cinquena plaça.

FC Sant Quirze - CECF Les Garrigues     0-1
En un dels partits més interessants de la jornada, on els dos equips es jugaven la cinquena plaça, es va veure molta precaució entre els dos equips, molt respecte i moltes ganes d'estudiar-se entre els dos equips, per el que  es podia veure que al partit no es veurien molts gols. I així va ser, ja que el gol visitant va arribar ja al minut 42 quan Anna Roset va donar el 0-1 amb el que s'arribaria a la mitja part. La segona part canviaria de dinàmica, amb un equip visitant que va tancar-se molt bé i que sortia a la contra amb molt de criteri i un equip local que ho va intentar fins al final del partit, però que no tenia el dia de cara a porta. Al final, 0-1 i les locals segueixen sisenes, amb 8 punts sobre les seves perseguidores i les de Les Borges Blanques seguiran cinquenes, amb 4 punts d'avantatge sobre les locals i a 7 punts de la tercera i quarta places.

CE Llerona - Sant Ignasi     9-1
Va començar el partit amb força ritme i amb ganes dels dos equips d'emportar-se els tres punts, però al quart d'hora, Anna Molet començaria el seu recital golejador, per a la mitja hora marcar el 2-0. Les barcelonines es tornaven a ficar al partit cinc minuts desprès quan Adriana Ruiz marcava el 2-1, però al minut 38 Nany posava el 3-1 amb el que es va arribar a la mitja part. El segon temps començava també amb intensitat per les dues bandes, però als minuts 52 i 61 Molet marcava dos gols més, i tancava el partit. Nany 2 cops, Alba Guiu i de nou Molet, marcarien fins el final del partit, amb les vermelles desfetes físicament i moralment i amb les locals amb ganes d'agradar al seu públic. Destacar la honradesa de les visitants, que a pesar d'estar golejades, en cap moment varen treure la destral a passejar i van donar exemple d'esportivitat, felicitant a algunes jugadores locals desprès del partit. Amb aquest resultat, les locals segueixen terceres, a 9 punts del liderat, i les visitants, en canvi segueixen catorzenes, en llocs de descens, però ara a 5 punts de la permanència.

Cerdanyola B - UD Lourdes     1-1
Sorpresa relativa en un partit on les visitants es varen presentar a Cerdanyola quasi en quadre però que van plantejar molt bé, molt ordenades defensivament i sortint amb la bola controlada per a posar en seriosos problemes a les locals, que a pesar de tenir més domini de la pilota, en cap moment es varen sentir còmodes sobre la gespa. Amb el 0-0 inicial es va arribar a la mitja part. A la segona part, va seguir la tònica de la primera part, encara que les de Mollet es varen estirar una mica més i amb més perill, però serien les locals les que marcarien el 1-0 en una jugada on les visitants varen demanar una falta, al minut 87. Gairebé a la següent jugada, un estrany gol en pròpia porta de les locals, en una jugada embolicada, posava el 1-1 definitiu, que deixa a les locals dotzenes, 7 punts per sobre del descens directe. Les visitants, aconsegueixen el seu segon partit sense perdre consecutiu i el seu setè punt.