Partit monumental d'Arantxa (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell     3-1     U. At. d'Horta

C.E. Sabadell: Inés Palmiero, Yaiza, Tania, Amanda, Mélody, Cèlia, Cosi, Peque, Arantxa, Melània i Carla López. També van jugar: Estefanía, Vericat i Carla Ucero.

U. At. d'Horta: Natàlia, Sílvia, Mari, Laura, Yolanda, Astrid, Mireia, Gemma, Ángeles Coraima, Susana i Meritxell.

Gols: 1-0 Arantxa (min. 14), 1-1 Susana (min. 60). 2-1 Arantxa (min. 81), 3-1 Estefania (min. 88).

Bon partit el que s'ha vist aquest vespre de dissabte a Olímpia entre un equip, el local que volia sumar per allunyar-se més de la zona baixa i unes visitants que necessitaven imperiosament sumar per sortir de la zona on s'olora el perill.

A la primera part, ja es van veure els detalls de per on podien anar les directrius del partit, amb un Sabadell que tenia més la possessió de la bola, amb més criteri en la construcció, davant un Horta que intentava robar la bola en defensa o mig camp per intentar sortir amb perill cap a la porteria defensada avui per una eficient i cada cop més sòlida sota pals Inés Palmiero. Així, Arantxa abans del quart d'hora, posava en el marcador el 1-0 que feia que les locals tinguessin encara menys pressa per arribar a la porteria contrària i elaborar més les jugades, a pesar de que quan estaven ja rematant, uns cops per la precipitació de la jugada i altres per una bona actuació de Natàlia Pinto, no acabaven de rematar al rival. El primer avís de les blanques va venir en un remat a boca de canó d'Ángeles Coraima que Inés va saber aturar en dos temps, al minut 44. Amb el 1-0 es va arribar a la mitja part.

A la segona part, les arlequinades van poder decidir el partit en una jugada on Tania va intentar la passada de la mort i Natàlia va interceptar la bola, al minut 59. En la següent jugada, un error de marcatge, va fer que Susana rematés a plaer per posar el 1-1. Llavors, els nervis varen aparèixer per a les vallesanes. Chicho enviava als núvols una passada perfecte d'Amanda al minut 65, i Tania, quatre minuts desprès no encertava a marcar creuant massa la bola davant de porteria, i al minut 71, un excel·lent passada d'Arantxa, era rematada altre cop per Tania, enviant Natàlia a córner. En el servei, el travesser va aturar el gol sabadellenc. S'olorava el gol i el partit es començava a dividir, Carla López també ho intentaria al minut 78, amb aturada de la portera barcelonina, un autèntic mal son fins aquell moment per a les locals, però 3 minuts desprès, rebia una passada des de la banda d'una de les seves defenses, pressionada per Arantxa, que no podria treure, ja que la jove davantera de Badia es llençava sobre la gespa, amb valor i gallardia per a tocar amb la punta del peu el just la bola per marcar el 2-1. El Sabadell s'endollava, i Amanda al 83 rematava de cap una bola que l'arquera rival li va treure per sobre el travesser, i a la contra del córner següent, Cèlia es jugava el físic per treure dels peus d'una davantera rival la bola quan xutava, evitant el gol, però lesionant-se en la jugada, i minuts desprès, va aparèixer de nou la justícia que molts cops no es veu en el futbol, per que Estefania s'escapés amb la bola, xutés a boca de canó, i recollís de nou el refús de la portera per posar, al minut 88 el 3-1 definitiu.