dilluns, 6 de febrer del 2012

Primera Catalana, jornada reduïda.

El Llerona no va poder conquerir Sant Quirze (Foto cedida per Anna Molet).

U. At d'Horta - Cerdanyola B     1-0
Victòria molt important per a les locals en un duel entre dos equips molt igualats, fins i tot a la taula, que buscaven els dos punts per a consolidar més tranquil·litat i mirar la zona baixa amb menys nervis. Es varen emportar el gat a l'aigua les locals, en un partit on hi va haver molta igualtat a la primera part i que es va decidir amb un gol al principi de la segona part, obra d'Aurora i que es va consolidar amb una gran actuació de Natàlia Pinto, que va fer algunes actuacions de mèrit que provoquen que les barcelonines es posin amb 22 punts en 17 partits i 10 per sobre del descens. Per contra, les vallesanes queden amb 19 punts en 17 partits, i dels últims partits, han guanyat només 1 i perdut 7, però segueixen amb 7 punts per sobre el descens.

FC Sant Quirze - CE Llerona     3-1
Les locals varen plantejar una defensa de 3 amb una lliure per intentar aturar a la màxima golejadora del grup, però la jugada no els va sortir del tot bé i al minut 11, Vianny-Martina va aprofitar un penal força protestat per les locals per posar el 0-1 al marcador. Llavors, el Sant Quirze va empatar, al minut 13, per mitjà d'un gran gol de falta de Raquel, i es varen posar per davant mercès a una de les jugadores més desequil·librants que tenen les mussoles, Ana Belén Carralero, que va marcar el 2-1 al minut 20. La feina, la va rematar de nou Carralero, al minut 40, per fer arribar el partit 3-1 a la mitja part. A la segona part, l'àrbitre va seguir demostrant un deplorable nivell i es va estalviar una expulsió a Desiree Moya, que va acabar sancionant amb groga i va acabar perdent els papers fent fora al delegat del Llerona i estalviant-se alguna expulsió en els dos equips. Marta i Míriam Macias varen acabar lesionades. El Llerona queda en quarta posició, amb 34 punts en 17 partits i les mussoles queden a 3 punts d'elles.

UD La Planada - CP San Cristóbal     3-3
Important partit per dos equips que els calien els tres punts per sortir de la zona calenta i que van arriscar força per aconseguir la victòria, que al final no va ser per cap dels dos equips. Michi va posar el 1-0 al minut 10, però una pletòrica Marjorie va empatar al minut 28. Deu minuts desprès Aguilar va posar en franquícia a les locals, però de nou, l'ex-arlequinada Marjorie va tornar a empatar, aquest cop 2-2 abans de la mitja part. Als tres minuts de la segona part, Verónica va posar de nou l'avantatja per a les locals, però Mariona, un autèntic perill per a la porteria contrària, va empatar. La última mitja hora, el joc va decaure per el desgast físic i per la intensitat dels minuts anteriors, però es va veure a dos equips amb moltes ganes de sortir de baix, que queden amb dotzena plaça les locals, amb 14 punts en 17 partits, i a un punt i una posició darrera les visitants.

CECF Les Garrigues - Pardinyes     2-3
Derbi apassionant entre dos equips molt ben plantats sobre la gespa en un ambient molt gèlid. Les visitants volien el liderat provisional i van ser les que varen marcar primer, però no varen poder mantenir la porteria a zero i les locals van acabar remontant per arribar a la mitja part amb un merescut 2-1 que deixava el partit molt obert. A la segona part, les de Les Borges Blanques varen aguantar molt bé les escomeses de les del Segrià però quan el físic els va començar a fallar, Rosi va posar l'empat. El partit es va convertir llavors en un clar domini groc-i-negre, però amb perillosos contracops locals, fins que a falta d'un minut, el Pardinyes va aconseguir el seu objectiu, marcant Ainoa el 2-3 i posant-se líders provisionals. Les locals, en canvi, segueixen en cinquena plaça. El més destacat del partit, però, és la gairebé perfecte actuació arbitral, on Josep Vilaró va demostrar un nivell excel·lent.