dilluns, 27 de febrer del 2012

Jornada 19 a fons.

Jornada amb gols, emoció i sorpreses. Futbol femení en estat pur.

U.At d'Horta - EF Montcada     3-1
Només 20 minuts els calia a les de Montcada per que Mati posés el 0-1 al marcador, però al minut 36 les barcelonines posaven l'empat, en un partit molt igualat on les visitants han portat l'iniciativa i les locals s'han defensat amb ordre i han sortit al contracop amb molt bon criteri. L'estocada final ha vingut quan a falta de 15 minuts, les vermelles s'han llençat incondicionalment a l'atac i les locals han aprofitat per quedar-se amb els tres punts, amb dos gols en els minuts 81 i 85. Les locals segueixen a mitja taula, però en canvi les vallesanes ja es queden a 7 punts del liderat.

Cerdanyola B - CE Llerona     1-4
Ja al minut 7, la portera local va arribar tard a una bola, fent un clar penal per que Anna Molet posés el 0-1 al marcador e inaugurés el seu póker de gols en la matinal del diumenge, i al minut 22 de nou va repetir i posar el 0-2 amb el que s'arribaria al descans. El partit va estar en tot moment control·lat per les visitants, que amb un excel·lent partit de Laura Verde, Laura Sánchez i Nani, amb les finalitzacions de Molet,  en cap moment varen passar patiments davant d'unes locals que als minuts 67 i 76 rebien dos gols més que sentenciaven el partit i les cerdanyolenques només varen poder maquillar el resultat al minut 89 amb gol de Blanca Martín per caure en dotzena plaça amb 6 punts de marge a la zona de descens. Les blaves per la seva part, es posen quartes a cinc punts de la tercera plaça.

ENFAF - CP San Cristóbal     0-2
Les egarenques es presentaven al camp de les col·listes amb les idees força clares. En un partit on la igualtat va ser la nota dominant durant tot el partit, va ser en els minuts finals de cada part, que les dues jugadores amb més qualitat a la part davantera del San Cristóbal, Mariona i Marjorie, varen decidir el partit, marcant la primera al minut 43 i la segona al minut 89, per seguir en tretzena plaça, ara 3 punts per sobre del descens i tres punts per sobre de les seves antecessores Cerdanyola B.

Sant Quirze - Sant Ignasi     2-2
Sorprenent resultat el registrat en el Municipal de Sant Quirze. Les visitants es presentaven amb moltes necessitats i sortien en tromba, marcant al minut 1 el 0-1, i defensant amb ungles i dents el seu gol fins que en el minut 43, Raquel Garcia marcava l'empat. A la segona part, es va veure un partit amb moltes alternatives i les locals, al minut 74 posaven el 2-1 al marcador per mitjà de Marta Macías. Amb el partit quasi acabat, les barcelonines, que varen fer uns últims minuts llaçades en atac, varen marcar l'empat, 2-2 al minut 89, amb gol d'Adriana Ruíz. Les escalivades segueixen en sisena plaça i les visitants en llocs de descens, a 3 punts de la salvació, però.

UD La Planada - Soses     2-1
Pablo Horacio va xiular perfectament un partit molt interessant entre dos equips amb moltes baixes, però on l'equip local va aprofitar millor les seves oportunitats i es va posar a davant del marcador ja al minut 20, amb gol de Mireia Aguilar, però que varen rebre l'empat al minut 42 per obra de Janet. A la segona part, varen aparèixer més els nervis de la importància dels punts en joc, però les sabadellenques varen fer valdre arribar en millor estat físic cap al final de l'encontre, amb Sara Sancho marcant el 2-1 al minut 67 i desprès ser capaces d'aguantar les envestides de l'equip lleidatà per conservar els 3 punts que les posa onxenes, amb 20 punts i set per sobre de la zona de descens. En canvi, les blau-granes varen marxar de Sabadell amb la derrota, caigudes a la desena plaça, amb una nova lesionada durant el partit, però amb 10 punts de marge encara sobre el descens.

Bellavista Milan - Pardinyes    2-4
Partit que definia el liderat i on les visitants es varen emportar el gat a l'aigua. Rosi va posar a les lleidatanes amb el 0-1 al marcador al minut 11, però a la mitja part es va arribar amb empat en el marcador. La segona part, les visitants van agafar les rendes del partit i varen dominar a unes locals que en cap moment se sentien còmodes en el seu propi camp. Els últims 15 minuts varen concentrar la resta de gols, en una fase del partit on cap dels dos equips va voler donar cap pilota per perduda i on la intensitat va ser present en totes les jugades. Amb aquest resultat, les de Les Franqueses reben la seva primera derrota a la lliga i queden segones, amb 50 punts, i dos punts per sota de les lleidatanes, però amb el goal-average guanyat en cas d'empat.

Santa Eulàlia - CECF Les Garrigues     2-0
Molt bon partit on inevitablement una de les artilleres amb més categoria del grup, Laia Margenat, va posar el 1-0 al minut 7 i on Cristina Tirado va posar el 2-0 definitiu al minut 30. Desprès, les locals varen intentar sentenciar el partit a la contra, però sense encert en els metres finals, i les de Les Borges Blanques varen gaudir de més possessió de la pilota però sense tenir les idees clares en els metres finals. Tot i així, les locals es col·loquen vuitenes, sense preocupacions i les liles segueixen cinquenes en una campanya molt meritòria per a elles.