dimarts, 14 de febrer del 2012

Primera Catalana, resum.

Diumenge de fred i futbol al futfem català (Foto: Jordi Romagosa).

Sant Ignasi Esportiu - UD La Planada     2-4
Duel entre equips que volien escapar de la zona de descens i on l'equip sabadellenc, que va sortir amb molta més intensitat al camp, es va emportar els tres punts que el situen en dotzena posició, cinc punts per sobre del la primera plaça de descens, la catorzena, zona que ocupa el Sant Ignasi, i amb el goal-average particular assegurat. Les visitants varen sortir en tromba i als 7 minuts Mireia ja havia marcat 2 gols, mentre el 0-3, al minut 9 el va marcar Míriam. Llavors, les carbassa-i-verd es van limitar a tocar amb criteri i sortir a la contra per intentar ampliar el marcador, i sobretot assolir el que els calia, portar els 3 punts cap al Vallès.

Pardinyes - Santa Eulàlia de Ronçana     7-1
Les locals han sortit amb gana de gol i Rosi al minut 13 ha marcat el 1-0, però Laia Margenat, ha empatat dos minuts desprès, i el partit s'ha equilibrat, fins que a la mitja hora de joc, les locals han demostrat per que son líders i s'han posat amb un 5-1 inapel·lable a la mitja part. A la segona part, el Pardinyes ha marcat dos gols més per consolidar el seu liderat provisional amb 5 punts sobre el Bellavista-Milan, a pesar de portar 2 partits més disputats.

EF Montcada - Cerdanyola B     4-1
Començava el derbi amb sorpresa, quan en un córner, Maria Iranzu ha posat el 0-1 al marcador al minut 12, però 9 minuts desprès, Adriana, posava el 1-1 en una bona jugada d'equip. Llavors, l'equip local ha agafat les rendes del partit i Jesi ha posat el 2-1 abans de la mitja part. A la segona part, Cristina primer i Pili en un gol olímpic han arrodonit el marcador, en un partit que les locals afrontaven amb moltes baixes i que a pesar d'això es col·loquen a set punts del liderat, encara que amb un partit menys. Les visitants, però, resten onzenes, amb el descens a 7 punts.

CECF Les Garrigues - U. At. d'Horta     2-1
Partit molt igualat el que s'ha vist a Les Borges Blanques, en una tarda que ha començat amb bona temperatura però ha acabat amb força fred i on les locals, s'han posat per davant, arribant amb el 1-0 a la mitja part i començant la segona part amb el 2-0. Les barcelonines han retallat distàncies a la segona part, però a pesar de dominar àmpliament els últims 20 minuts, no han pogut aconseguir res. Les Garrigues segueix en la cinquena plaça i l'Horta en desena plaça, 10 punts per sobre de la primera plaça de descens.

CE Llerona - ENFAF     13-0
Bany. Avui l'ENFAF s'ha presentat amb només 10 jugadores a Llerona i els ha caigut una contundent pallissa, encara que desprès del 1-0 al minut 3, han aguantat 20 minuts sense encaixar. Anna Molet s'ha donat un festí i ja es posa en 62 gols en 16 partits, gràcies sobretot a la feina de Mariona (que jugava en una posició diferent a l'habitual, però que ha estat a un gran nivell) i d'una primera part fulgurant i amb molta incissivitat de Judit. Vianny-Martina i Alba han marcat també un parell de gols cadascuna per arrodonir la tretzena de gols i el Llerona segueix en quarta plaça, amb 37 punts en 18 partits que ha disputat. En canvi, les visitants, segueixen últimes, amb sols 3 punts.