divendres, 17 de febrer del 2012

El poder del Gol al Vallès.

El gol: La salsa del futbol (Foto: Pedro Salado).

Si fa uns dies teníem una entrevista a Anna Molet, màxima golejadora del grup 2 de Primera Catalana en la nostre web, avui repassarem a les màximes golejadores del Vallès Occidental del grup:

Primer trobem a la Gema Pacheco, del FC Sant Quirze. Ràpida i habilidosa davantera que porta ja la quantitat de 20 gols en les 18 jornades de lliga que es porten disputades, i que son més d'1/3 dels gols que porta l'equip en la competició. Amb el 10 a l'esquena, aquesta passada jornada va marcar un decisiu hattrick a casa del CP San Cristóbal, marcant el primer i els 2 últims gols del seu equip.

Seguidament trobem a Mariona Fuentes, del CP San Cristóbal. Porta 14 gols aquesta temporada, a pesar de que es va lesionar a la primera jornada i va estar moltes setmanes sense poder mostrar la seva classe en els camps de futbol. La seva societat amb Marjorie Flores, és altament productiva, i fa mantenir les esperances del seu equip en la permanència.

En tercera plaça, Mireia Aguilar, de la UD La Planada. Amb 13 gols, manté també les esperances en la permanència per l'equip del nord de Sabadell, i mostra d'això, és que en la victòria aquest cap de setmana al camp del Sant Ignasi Esportiu, va marcar els dos primers gols del seu equip, que van col·laborar en aconseguir 3 valuosos punts en la lluita per no descendir.

Marjoric Flores (CP San Cristóbal) i Estefania González (CE Sabadell), amb 12 gols cadascuna, pugnen per entrar en aquest podi de golejadores del grup 2 de Primera Catalana. La primera d'elles, a més, és habitual en donar assistències a les seves companyes, la segona, fa que el CE Sabadell tingui una autèntica rematadora en punta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada