diumenge, 5 de febrer del 2012

Diumenge de futbol.

Quim Araujo ha donat 3 punts al Sant Andreu.

Aquest diumenge va haver-hi força futbol a pesar de la suspensió d'alguns partits per el temporal sofert el dijous i de la violenta baixada de temperatures patida aquests dies. El més interessant ho  hem trobat a:

UE Sant Andreu - Atlètic Balears 2-1
Bon partit on a pesar de rebre al líder, l'equip local ha plantejat el partit com un més de la lliga, i encara que s'ha torçat en el minut 10 amb gol d'Antoñito per als balears, Luis Blanco ha sigut murri en una relliscada de Marc Vales, ex-arlequinat e internacional andorrà, per posar el marcador 1-1, amb el que s'ha arribat a la mitja part.
A la segona part, el Sant Andreu no ha abaixat la guàrdia, i a pesar de tenir un munt de baixes en totes les línees i de patir també la lesió de Blanco a la primera part, ha cregut en el propi equip i Quim Araujo ha marcat el 2-1 fent embogir a la graderia i als integrants de la Penya 'Al Hueco' de la Muntanyesa que avui han fet un acte d'agermanament amb la Penya 'La Prèvia' de la UE Sant Andreu.
UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Rubén, Melo, Moyano, Marc, Nando, Xavi Jiménez (Eloi 89′), Luis Blanco (Nakor 41′), Arnau i Edgar (Quim Araujo 69′).
Atlètic Balears: Biel, Izquierdo, Mantovani, Marc, Angulo, Mathias, Diop (Fullana 81′), Lawal, Peter, Antoñito (Perera 72′) i Dani (Thiago 67′).
Gols: 0-1 Antoñito (min.10), 1-1 Luis Blanco (min.22), 2-1 Quim Araujo (min.76).