dissabte, 11 de febrer del 2012

Soses - CE Sabadell

 - 

Soses Femení - CE Sabadell

Aquesta divuitena jornada, el CE Sabadell es desplaça a terres lleidatanes, per enfrontar-se al Soses, equip de la zona mitja de la taula i a les quals se les va guanyar a casa per 3-2 ( CRÒNICA), no sense abans suar de valent, ja que les blaugranes es varen posar per davant del marcador i varen demostrar gran nivell. La gespa natural serà un hàndicap afegit a les nostres noies.

El partit es disputarà a les 16 hores, sota l'arbitratge d'Edgar Nula, del col·legi lleidatà, i les arlequinades acudiran a la cita amb les conegudes baixes dels puntals del mig camp com son Gisela i Cosi, però amb un equip moralment molt animat, ja que sempre un viatge d'aquestes característiques serveix per a fer pinya entre l'equip.

Es visita, per una altre part, a les blau-granes, equip que actualment es troba en desè lloc de la taula classificatòria, amb 20 punts en els 16 partits que han disputat, i que a pesar de ser el segon equip menys golejador de la categoria, amb sols 27 gols marcats, també demostra tenir una defensa molt compacta, amb només 31 gols encaixats, sent el vuitè equip amb millor defensa del grup.

A la resta de la jornada, destacar els derbis CP San Cristóbal - FC Sant Quirze, i el EF Montcada - Cerdanyola B, i sobretot el partit que es viurà amb la visita de la UD La Planada al camp del Sant Ignasi Esportiu, que enfronta directament a dos equips en la lluita per la salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada