divendres, 10 de febrer del 2012

El Juvenil-Cadet busca sentenciar la lliga.

CE Sabadell FC - Cerdanyola FC

Aquest dissabte, dia 11/02/12, i a les 19:30 hores, el Juvenil-Cadet Femení del CE Sabadell juga un important partit contra el Cerdanyola del Vallès, que pot començar a sentenciar el campionat de Lliga de Segona Divisió en el seu segon grup. Arbitrarà l'encontre que es disputarà a Olímpia Omar Rocicardo Molano.

La classificació està actualment encapçalada per el CE Sabadell, amb 36 punts en 12 partits, comptant tot per victòries l'equip arlequinat, amb 70 gols a favor i 5 en contra, seguit del Cerdanyola, amb 34 punts en 14 partits, amb 55 gols a favor i 19 en contra. Amb aquestes exigües diferències de punts, una victòria local pot sentenciar gairebé el campionat, però una victòria visitant posaria molta salsa a la Lliga.

En el partit d'anada, es va suspendre en el primer intent al Novembre per unes torrencials pluges i es va acabar disputant el 11 de Gener, amb el resultat definitiu de 0-2 final a favor de les sabadellenques (CRÒNICA DEL PARTIT) amb el que seria important per a les nostres conservar el goal-average.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada