dimarts, 7 de febrer del 2012

Torna la lliga albanesa.

Torna la lliga Albanesa amb desplaçament del Flamurtari (Foto: Flota Kuquezi).

Aquest dimecres, torna a les 16 hores, la Lliga Albanesa, amb el partit pendent de la tretzena jornada entre el Skënderbeu Korcë i el Pogradeci, tercer situat a la taula classificatòria contra el desè. Un cop posats tots els equips amb els mateixos partits, el dissabte torna la competició de plé, amb tots els partits de la catorzena jornada en joc.

El Flamurtari juga aquesta catorzena jornada a domicili, a l'estadi del KF Kamza, visitant al novè classificat, al llindar del play-off de descens, en el seu estadi, el Kamëz, amb capacitat total de 2000 espectadors on sens dubte es viurà un plé, ja que a pesar de la gran distància entre les dues ciutats, l'equip local està fent una campanya bastant positiva, aconseguint resultats de mèrit com és aconseguir un empat contra el KF Tirana abans de l'aturada hivernal.

L'equip local, molt equilibrat, pot donar en aquest partit molta guerra a l'equip de Vlorë, que anirà a més amb la pressió afegida d'una incòmode cinquena plaça, lluny del líder, que ja està a 10 punts, però a la vora de la tercera plaça, mínim exigible a l'equip, i que la trobem a sols un puntet. A més, un dels últims fitxatges, Ambourouet, no estarà disponible, car que al ser internacional per Gabon, i a pesar de quedar eliminat de la Copa d'Àfrica de nacions, estarà molt just de temps a les ordres de Shkëlkim Muça i se suposa que no el farà debutar amb tants pocs dies per assimilar els sistemes de joc i conèixer als seus companys.

Si podrà jugar per al Flamurtari, un altre dels reforços, Toni Pezo. El croata ja va gaudir de minuts en els dos últims partits de Copa jugats desprès de venir del NK Zadar i pot ser peça clau en el mig camp. Pero Pejic, també reforç croata, aquest provinent de la lliga saudí, també apunta a titular a la davantera, desprès de que en el seu segon partit (els dos de copa) amb la samarreta Kuqezi marqués els dos gols de la victòria contra el  Vllaznia Shkodër.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada