dimarts, 1 de novembre del 2011

Dia de Tots Sants, castanyes a la Copa Catalunya

La final de la última edició es va disputar a la NCA amb CE L'Hospitalet, Barça i Espanyol amb un triangular.

Si, companys, aquesta competició existeix, i avui se n'han disputat tres partits, amb els següents resultats:

UE Castelldefels - UE Sant Andreu     2-1
Partit entre un Castelldefels que ha anat a aconseguir el passi de ronda presentant un equip amb molts titulars fixes i un Sant Andreu que ha anat amb algun titular, molts jugadors no tant habituals i 7 juvenils i 2 cadets per a disputar el partit, dels quals ha fet ús de sortida de quatre dels juvenils (Jarque, Jilmar, Víctor i Rubén Benítez) i han acabat jugant un altre juvenil (Pepe) i els dos cadets (Jan Golobart i Ibrahim Mané). Èdgar Doblas ha avançat als locals al minut 13, però Melo ha anivellat el marcador de penal als 30 minuts, però abans de la mitja part, Sergio Prieto ha posat el 2-1 definitiu. A la segona part, l'equip local ha sortit amb perillosos contracops i el mateix Sergio Prieto s'ha trencat la clavícula en una desafortunada jugada, que ha fet que el partit s'aturés vuit minuts. Per part andreuenca, Nàkor s'ha hagut de retirar al minut 41 per un fort cop a l'esquena.

U Santa Perpètua - AEC Manlleu     0-6
Partit on els locals han omplert el camp, i han posat tots els titulars sobre la gespa, somniant repetir la gesta que van fer eliminant al CE Sabadell, però Planagumà al minut 10 ja havia fet dos dels cinc gols que ha marcat aquest matí per sentenciar quasi el partit. A la mitja part s'ha arribat amb un contundent 0-4 i la segona part ha estat més fluixa, amb alguna tarascada excessivament dura per el que es jugava ja al partit.

EFAC Almacelles - CDC Torreforta     1-1, passa Torreforta als penals.
L'equip lleidatà s'ha avançat al marcador, però ha fet un gran desgast que a la segona part ha pagat, i els tarragonins han empatat, han arribat més sencers als penals, tant física com mentalment i el seu porter, Pedro, s'ha convertit en l'heroi de l'equip, a l'aturar l'últim penal i aconseguir la classificació.

Sistema de competició:
Doncs una castanya. Ara es disputarà un CDC Torreforta - UE Castelldefels i el guanyador d'aquest partit i  Manlleu, que passa directament a quarts de final, s'enfrontaran amb el Nàstic de Tarragona i amb el Girona, per dues places a semi-finals. Tot això mentre no es canvii el sistema de competició i s'organitzi una altre final a 3 o alguna cosa rara per l'estil.