diumenge, 6 de novembre del 2011

Victòria patida

Desprès de caure, ha tocat aixecar-se. Som el CE Sabadell.

Aquest vespre s'ha viscut un partit passat per aigua a Olímpia, on el CE Sabadell ha trencat la ratxa de dues derrotes que portava per guanyar al Santa Eulàlia de Ronçana per 2-1, en un partit amb dues parts molt diferenciades i que ha servit per tornar a tenir confiança en l'equip.

A la primera part, domini arlequinat que ha servit per acabar-la amb un 2-0 favorable, amb gols de Gisela i Amanda, i amb moltes jugades i jugadores a destacar, tant la tornada Tamara sota pals, com Marisol, Cosy, Aranda o Tania que han estat a una gran alçada durant els primers 45 minuts.

A la segona part, les arlequinades han sortit amb molta força però han anat perdent gas i han patit sobretot a partir del minut 72 i del gol de Laia Margenat, la màxima artillera de les ver i blanques. Per sort, a la segona part, a més de Chicho, han lluït peces clau de la defensa com Melània o Marisol (amb xut al travesser en una falta, al vídeo adjunt), recuperacions en el mig defensiu de Raquel i un parell d'aturades espectaculars de Tamara.

Tres punts més per seguir sumant i el CE Sabadell Femení torna a la senda de les victòries.