dilluns, 7 de novembre del 2011

Primera Catalana, Grup 2.

El CE Sabadell va tornar al camí de les victòries (Foto: Pedro Salado).

Arribada la jornada 7 de la categoria, ja es comencen a veure els equips que lluitaran per la part alta i els que lluitaran per eludir el descens de categoria, i les grans diferències que hi han entre alguns equips.

CE Llerona - CP San Cristóbal     10-3
Sorprenent resultat el que es va veure al camp parroquial de Llerona, amb una Anna Molet marcant set gols per al seu equip, jugadora que portava els últims 5 gols del seu equip en els passats 3 partits i que porta ja 19 gols en els 6 partits que ha jugat amb l'equip, és un equip que estarà segurament a la part alta de la taula, fent una bona temporada. El San Cristóbal res va poder fer fins els últims minuts per a dissimular el marcador i sense Mariona Fuentes, lesionada a la primera jornada, només té el recurs de la ex-arlequinada Marjorie Flores per moure l'equip i buscar la permanència.

EF Montcada - Sant Ignasi E.     8-1
Un partit sense història. Les locals van fer valer la seva gran plantilla, molt equilibrada, amb molta qualitat i que demostra que és un dels equips favorits a l'ascens de categoria i van donar un ball a un equip que ja va pujar de rebot a la categoria i està patint molt la duresa del canvi de nivell, sense quasi opcions a lluitar per no estar en descens.

Cerdanyola B - Soses Femení     4-1
Bon partit entre dos equips amb les idees molt clares en el seu joc, i on el Soses va marcar el 0-1 en el minut 9 i va intentar tancar-se i sortir a la contra, però les locals van trencar el partit abans de la mitja part i els punts es van quedar a casa d'un equip que estarà per la zona mitja-alta. En canvi les lleidatanes intentaran un any més el miracle de la permanència.

ENFAF - UD Lourdes     1-9
Derrota molt dura per a un equip que no té cap opció de no quedar últim a la categoria, i que el seu objectiu ha de ser sortir al camp a intentar no encaixar masses gols cada partit. Les visitants es van donar un festival, en la seva primera victòria aquesta temporada, i el seu objectiu ha d'estar intentar sortir dels tres últims llocs amb un equip molt limitat.

FC Sant Quirze del Vallès - Pardinyes     2-3
Infumable. Amb 2-0 a la mitja part, el segon temps va ser un autèntic cúmul de despropòsits arbitrals, amb un clar penal no xiulat a favor de les locals i amb un més que dubtós penal xiulat per a les visitants. Hi va haver fins i tot un intent de suspensió del partit i les locals, que es van plantar molt seriosament sobre el camp per a sumar algun punt per al seu objectiu de la permanència, no van poder fer res més davant un equip lleidatà, que busca l'ascens i que ja és el tercer partit en el que tenen una empenteta arbitral.

La Planada - CECF Les Garrigues     1-1
Empat entre dos bons equips que es debatran a la zona mitja de la taula, on primer es van posar per davant del marcador les visitants, que van fer seu el camp a la primera part, i que a la represa van recuperar les locals, fins a aconseguir empatar. Desprès va aparèixer la duresa per part dels dos equips, però un àrbitre molt valent que en tot moment va saber controlar la situació, va tallar d'arrel tot tipus de problema i es va arribar al final del partit amb l'empat definitiu.

U. At. Horta - Bellavista Milan     3-5
Espectacular partit entre un Horta que aspira a la permanència però que està donant molt bona imatge en els partits disputats i un Bellavista que lluita incondicionalment per la primera posició i l'ascens. Les locals, a pesar d'anar darrera el marcador, van aconseguir empatar tres vegades el partit i només el físic de les visitants i les dues seves millors jugadores, Maria Gatell i Maria Farreras les va enfonsar en els últims deu minuts del partit per acabar aconseguint tres punts d'or per al seu objectiu.

CE Sabadell - Santa Eulàlia de Ronçana     2-1
Si vé les locals varen sortir amb les idees molt clares i es varen presentar a la mitja part amb un 2-0 a favor al marcador, les visitants a la segona part varen demostrar més mordent, més intensitat en el seu joc i van aprofitar el bon enteniment de les seves jugadores de mig camp i la seva estratègia a pilota parada. Les arlequinades tenen un bon equip, per estar lluitant per la part alta de la categoria, i les visitants, que lluiten per la permanència, varen demostrar que poden ser un equip molt combatiu en qualsevol partit.