dimecres, 2 de novembre del 2011

Derrota merescuda

A pesar dels 3 gols encaixats, Clàudia va ser la millor de l'equip (Foto: Pedro Salado).

EFC Les Garrigues 3-0 C.E. Sabadell

EFC Les Garrigues: Porcel, Estefania, Anna, Cristina Garcia, Ana Belen, Cristina Cruz, Irene, Laura, Sònia, Sara i Alba. També va jugar Olga.

Sabadell: Clàudia, Marisol, Tania, Esther, Carla Ucero, Yaiza, Melània, Aranda, Amanda Gisela i Mélody. També van jugar: Cèlia, Raquel, Carla López i Anna Muñoz.

Gols: 1-0 Anna (min. 25), 2-0 Sara (min. 77), 3-0 Alba (min. 86).

Estadi: Municipal Borges Blanques (uns 100 espectadors).

Mal partit de les arlequinades el que varen disputar a les Borges Blanques aquest passat dissabte, i un partit per oblidar. Les locals varen sortir en tromba, conscients de que el seu objectiu aquesta temporada és anar sumant punts per no estar a la vora de la zona de perill, i varen trenar alguna bona acció, sense acabar d'arribar a materialitzar-les, fins que al minut 25 Anna va perforar la porteria defensada per Clàudia, canterana sabadellenca que va jugar els 90 minuts per la baixa d'última hora de Tamara. Amb el 1-0 i un equip lila que es defensava amb ordre i organitzava perilloses contres, davant unes vallesanes que no tenien el seu dia, es va arribar a mitja part.

A la segona part, el CE Sabadell seguia demostrant falta de gol, la sanció a Estefanía va pesar molt en la zona d'atac visitant i les locals seguien defensant amb fé el gol que els podia donar tres punts d'or per al seu objectiu. El marcador es va ampliar quan les arlequinades es van llençar més a l'atac per a aconseguir anivellar el marcador  i les garriguenques van aconseguir en dos contraatacs dos gols en els últims minuts per mitjà de Sara i d'Alba, que van marcar dos gols que varen posar la victòria a peus de les locals, encara que amb un marcador excessivament castigador per les arlequinades i sobretot per el partit espectacular que va fer Clàudia, arquera ceballuda.

El pitjor del partit, és la derrota, excessiva, i que un puntal defensiu com Eli 'Peke', segueix lesionada, però el millor del partit, a part de la recuperació de Cèlia, és que serveix per aprendre que per molt superior que un equip sembli a un altre, sense intensitat ni sense força esperit de lluita no s'aconsegueix res.