Primera Catalana femenina, Grup 2

Desena jornada:

No hi va haver derbi sabadellenc, però si bon futbol (Foto: Jordi Romagosa).

Sant Ignasi Esportiu - U. At Horta     4-1
Es disputava el derbi de Barcelona entre dos equips que tenen com a meta aquesta temporada intentar la permanència i on arribava favorit el conjunt d'Horta, però dues circumstàncies, la baixa de la portera de les visitants, Natàlia Pinto per la expulsió rebuda la setmana anterior contra el CE Sabadell i el debut per les locals del seu nou fitxatge, Andrea Nijssen Comalrena, van ser factors que van decidir el partit, i més quan Nijssen va  demostrar la seva sobrada qualitat, inaugurant el marcador, tornant a desnivellar el marcador a l'inici de la segona part i marcant els dos altres gols del seu equip, fent un pòker i donant els tres punts al seu equip, que això si, amb 6 punts i catorzenes, els queda molt camí per fer, a 2 del lloc de salvació teòrica i a 4 del mateix Horta.

Soses Femení - CP San Cristóbal     3-0
En un partit on els dos equips aspiren a la permanència, les locals van sortir a fer el seu joc i perfectament a les dues jugadores egarenques amb més perill. A la mitja part van arribar amb un ajustat 1-0 al marcador, però a la segona part, a base de contraatacs, van posar distància al marcador i es posen novenes, amb 12 punts en 10 partits i amb 4 punts sobre les seves rivals d'ahir, tretzenes.

UD Lourdes - CE Llerona     2-6
Les molletenques van sortir sense complexes contra un equip àmpliament superior però els va durar l'alegria un quart d'hora, fins que les visitants van començar a encarrilar el partit. Com sempre, Anna Molet va demostrar que és una jugadora d'una categoria superior i va firmar tres gols més en el seu compte, per portar ja 33 gols en 9 partits disputats. Amb aquest resultat, les locals segueixen penúltimes amb 3 punts i les de Les Franqueses es posen quartes, amb 24 punts en 10 partits i a 4 punts de les líders.

Pardinyes - EF Montcada     8-1
Sorpresa majúscula, sobretot per l'amplitud del resultat. Les lleidatanes varen disparar a porta 10 cops i van marcar 8 dels xuts que varen fer. Rosi Sabaté en la primera mitja hora va posar el 4-0 al marcador i desprès l'àrbitre va anul·lar un gol de Nerea per les visitants per un dubtós fora de joc. A partir d'allà, el partit va seguir amb màxima efectivitat local, que fa que es posin segones a un punt de les líders i amb horrible definició visitant, que va errar fins i tot un penal i que les deixa terceres, a tres punts de les líders.

CECF Garrigues - Cerdanyola B     2-1
Les locals amb aquests tres punts es col·loquen cinquenes, amb 20 punts i amb 4 per sobre de les sisenes, Cerdanyola. En el partit, domini altern dels dos equips i es va acabar decidint l'equip guanyador al tram final del partit, on les locals varen estar més vives en les oportunitats que varen tenir els dos equips.

Santa Eulàlia de Ronçana - ENFAF     5-0
Les locals segueixen sumant per a consolidar la categoria, i es posen desenes, amb 11 punts i amb tres punts de diferència amb la tretzena plaça, en un partit on Laia Margenat es va donar un homenatge, marcant quatre gols davant unes desdibuixades visitants, que segueixen sense sumar i que es van presentar en quadre al camp de les blanc-i verdes.

Bellavista Milan - FC Sant Quirze     4-3
El líder imbatut, i que fins ahir només havia cedit un empat en els nou partits que havia disputat fins ahir, va suar i va patir una barbaritat per a poder guanyar el partit, i on va arribar perdent a la mitja part per 1-3, amb els gols de Gema Pacheco per les visitants. A la segona part, les de verd no van poder aguantar físicament i la fortuna es va posar de cara per a les locals, que varen remontar el partit patint una barbaritat i amb una gran dosis de sort en un parell dels seus gols. Les visitants, queden en vuitena plaça, amb 13 punts en 10 partits i molt per sobre de la zona de descens, que és la zona que volen evitar.