dimarts, 29 de novembre del 2011

Futbol del Vallès


Miquel Olmo, entrenador del Terrassa Olímpica 2010 (Foto: Jordi Romagosa).

Fa unes setmanes analitzàvem l'estat actual dels equips vallesans masculins i precíssament era en un moment d'auge esportiu. Passats els dies buscarem els clubs vallesans i valorarem la seva situació actual.


Segona A:

CE Sabadell FC. Actualment en una còmode novena plaça, a 2 punts del play-off d'ascens a Primera i a 11 punts de la zona de descens, però amb una preocupant ratxa de resultats que no acaben de convèncer, degut a una plaga de lesions que ha fet que en algun encontre no pogués disposar de 11 dels seus jugadors, i ara porta set partits consecutius sense guanyar amb quatre derrotes i tres empats, això si, en els dos últims partits no ha perdut i com tot son ratxes, porten dos jornades sense perdre.

Tercera Divisió: 

Terrassa Olímpica 2010. Quarta plaça, però a sols un punt del líder i amb quatre punts d'avantatge sobre el seu més immediat perseguidor. Ha afectat a la plantilla una altre plaga de lesions que han fet que perdi el liderat ostentat durant algunes setmanes. És un grup molt igualat i qualsevol entrebanc et pot fer perdre més d'una posició a la taula.

UE Rubí. Segueix en una línia més que acceptable per un equip que acaba d'ascendir de categoria, i es situa en setena posició, a set punts del play-off d'ascens i amb 11 punts per sobre de la zona de descens. S'haurà de veure com respon a la més que segura baixa per la Copa d'Àfrica de Nacions per part de Rubén Epitié, un dels jugadors amb més qualitat a la plantilla.


Primera Catalana:


UE Mollet: Líder del Grup I de la categoria i que ara pujaria a Tercera sense necessitat de play-off. Va caure per la mínima la setmana passada en la seva visita a Cerdanyola però actualment ser el màxim golejador de la categoria i el segon equip menys golejat li permet gaudir del liderat.

Cerdanyola: Cinquè classificat del grup a escassos tres punts del play-off d'ascens i del liderat. A l'última jornada va vèncer al líder actual i encadena quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota. A fora del seu estadi està tenint el seu millor rendiment, amb 3 victòries, 3 empats i cap partit perdut.


UD Sant Llorenç: Setens i molt irregulars. Estan actualment a cinc punts dels dos llocs amb premi del grup, però a pesar d'això estan fent una temporada molt complerta desprès de pujar amb molta tranquil·litat la temporada passada. També pesa les dues derrotes consecutives en les dues últimes jornades, encara que van ser a casa contra el Figueres i en la seva visita a Avià, sisè classificat.


CP San Cristóbal. Vuitens. Desprès de començar com un coet amb la inèrcia victoriosa de la temporada passada, aquesta última jornada han perdut per 1-5 contra els novens, Farners i han de començar a pensar en assegurar la salvació, fet que passarà per endurir la defensa, puix que son el segon equip més golejat del grup, amb 26 gols en 12 partits.


En el grup es troben també Montcada (10è), Ripollet (16è) i Júnior (17è i penúltim).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada