diumenge, 6 de novembre del 2011

Càstig excessiu.

L'afició arlequinada, sempre al costat de l'equip (Foto: Pedro Salado).

Mal dia i càstig excessiu per el CE Sabadell a Tarragona enfront del Nàstic. La derrota per 5-0 no reflexa realment el que ha passat en el rectangle de joc entre dos equips que segurament a final de temporada els veurem a la zona mitja de la taula.

El partit ha començat amb un Nàstic motivat per el canvi d'entrenador i un CE Sabadell fidel al seu estil però amb moltes baixes i tocats, i al minut 18, una indecisió defensiva arlequinada ha fet que els locals s'avancessin al marcador amb gol de Moran, i amb els vallesans estabornits, ha arribar el 2-0 al minut 26, gol de Powel, que torna a ser el davanter incisiu de la temporada passada. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part ha vingut més intensitat dels blanc i blaus, però sense encert a dalt i amb uns laterals que han pujat més a intentar fer centrades per abastir de boles als davanters, però s'ha perdut així la frescura que acostumen a aportar els nostres extrems, amb un Lanzarote més tapat al estar més centrat, i a la contra, Powel, Tuni i Luna ens han matat, emportant-nos de l'ex-capital romana un 5-0 inapelable.

Toca aixecar-se i intentar seguir lluitant per la permanència.

Club Gimnàstic: Rubén Pérez, Sergio Juste, Arzu, Xisco Campos, Mingo, Seoane, Rodri, Longás, Morán (Luna, 70´), Peragón (Tuni, 56´) i Powel (Galindo, 78´)

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo (Alex Cruz, 74´), Toni Lao, Songo´o, Juanjo (Juvenal, 65´), Hèctor Simón, Arteaga, Lanza, Aarón Bueno (Joaquín, 80´) i Florian.

Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez, assistit a bandes per Egido Rozas i Baena Espejo (Col·legi andalús). Ha ensenyat groga als visitants Olmo i Juanjo.

Gols: 1-0 Morán (18´), 2-0 Powel (26´), 3-0 Powel (57´), 4-0 Tuni (61´) i 5-0 Luna (82´).

Incidències: Nou Estadi (4.900 espectadors).