diumenge, 27 de novembre del 2011

Diumenge de futbol

La UD Marina ha aconseguit una victòria que l'acosta al liderat (Foto: UD Marina).

Tercera Divisió:
- UE Rubí - UDA Gramenet Milan    2-1
A pesar de marcar primer els visitants a la primera part, a la segona ha seguit el martiri gramenetista i els locals, amb gols de Carles Montoro al minut 71 i de l'internacional equatoguineà Rubén Epitié al minut 83.

Primera Catalana:
- CP San Cristóbal - CE Farners     1-5
Incontestable passeig el que s'han donat els visitants i derrota contundent d'uns egarencs que varen començar molt bé però que al passar de les jornades han perdut tota la màgia del principi.

- Ripollet - Júnior     1-2
Victòria visitant en el derbi vallesà amb un equip santcugatenc que s'ha posat 0-2 al marcador al principi de la segona part i ha sabut dosificar el marcador.

- Cerdanyola - Mollet     1-0
El líder visitava un difícil camp i ha caigut gràcies a un solitari gol de Sergio Morales quan faltava un sols minut per al descans.

Segona Catalana:
- Sabadellenca - Granollers     1-0
Un solitari gol de Jonathan al minut 79 en el derbi entre equips vallesans, dona el liderat als sabadellencs, que estan fent una temporada molt complerta.

Tercera Catalana:
- At. Can Déu - Maurina Egara     1-4
Els visitants en dos contracops s'han posat 0-2 al marcador al minut 20 i als locals, encara que han arribat 1-2 a la mitja part, se'ls ha fet impossible remontar contra un equip que aconsegueix així els primers punts de la temporada.

Quarta Catalana:
- UD Marina - Sabadellenca B     1-0
Un solitari gol de Pol Galceran al minut 10 ha donat la victòria al partit més important del grup a efectes classificatoris aquest matí. Els locals es posen en segona posició a un punt del líder Badia, però amb un partit menys que ells.

Primera Catalana Femení:
- Sant Ignasi Esportiu - U. At. Horta     4-1
Sorpresa relativa al camp del Sant Ignasi. El resultat es pot explicar amb el fitxatge d'Andrea Nijssen Comalrena de Sobregrau, una jugadora espectacular, que a més ens informen que ha marcat els quatre gols locals i també influeix la baixa de Natàlia Pinto, la portera visitant.

- Pardinyes - EF Montcada     8-1
Esperem rebre aquest vespre els comentaris de la nostre informadora, per que el resultat, a part de ser escandalós, és molt estrany, ja que les terceres han apallissat a les actuals co-líders.

- Bellavista Milan - FC Sant Quirze     4-3
Partit molt lluitat entre unes líders que només han cedit un sols punt en tota la lliga, contra un Sant Quirze que ha donat molta guerra en tot moment i ha estat a punt de donar la sorpresa.