dimarts, 30 de setembre del 2014

Primera Catalana, Jornada 2

La pluja, la protagonista


Després d'un dissabte força agradable a la major part de Catalunya, fortes pluges sobretot el diumenge tarda van fer que alguns partits de la categoria se suspenguessin, fet que farà tenir ara un ball de partits jugats per cada equip, fins que vagin recuperant-se els partits pendents.

Futbol amb passió i en estat pur (Foto: Roger Benet).

Al Grup I, al tenir 15 participants, descansava precíssament el representant del Vallès Occidental, el Sant Cugat Esport, i el fet més destacable, és la suspensió del At. Camp Clar - FC Santboià, ja que les del Baix Llobregat, no es van poder desplaçar per seguretat sobretot amb la tromba d'aigua que hi havia i ara resten pendents del que decideixi el comitè de competició. Lidera el Grup AE Sant Vicenç, que va derrotar al CD Fontsanta-Fatjó per un contundent 6-0 i segones, empatades a 6 punts trobem al At. Vilafranca, que va batre al UD Sector Montserratina per 3-2.

En el Grup II, es van suspendre per pluja el CE Manresa - UD La Planada i també el CS Juan XXIII - FC Martinenc. El CE Mercantil va vèncer al Lleida Esportiu per 2-1 i es posa en segona plaça de la classificació, amb sis punts, els mateixos que el Soses, que és líder després de guanyar al Gimnàstic Manresa per 9-0. A Andorra, l'ENFAF va guanyar a les altres vallesanes del grup, el FC Sant Quirze per un ajustat 3-2 que deixa a les mussoles amb un solitari punt.

I en el Grup III, el AC Banyoles va ser la víctima de la EF Montcada, que va guanyar a les del Plà de l'Estany per un clar 1-4, amb remuntada inclosa i segueixen líders amb sis punts, seguides per el CF Palautordera, amb la mateixa puntuació, i que va vèncer ajustadament al AEC Manlleu per 2-1. En aquest grup, per pluja es varen suspendre el Vic Riuprimer - CF Sils i l'AE La Salle Premià - CF Sant Julià de Vilatorta, encara que aquest partit ho va fer al minut 55 i amb 2-1 al marcador. Per altre banda, avui s'ha conegut la possible retirada del CF Sils de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada