dissabte, 6 de setembre del 2014

Primera Catalana, Grup II

Un grup força complicat


Com és costum, aquest grup acull als equips lleidatans, vallesans, del Bages i part dels de Barcelona, i aquesta temporada torna a rebre a l'ENFAF d'Andorra, el que fa el grup força més complicat en temes de desplaçaments, sobretot a l'hivern, quan la neu i el fred dificulten els desplaçaments.


Després de l'ascens del CE Sant Gabriel C i que la EF Montcada hagi estat situat en el Grup III de la categoria, la UD La Planada, com a terceres classificades la passada campanya, passen a ser un dels equips favorits de la competició, igual que el Lleida Esportiu, que ha passat de ser filial al primer equip de la seva entitat i recull alguna de les jugadores de nivell de la zona de Lleida. Els equips barcelonins del CE Júpiter i el FC Martinenc, intentaran també fer un salt de qualitat. Les primeres mantenint peces claus de la plantilla i les vermelles amb el seu característic bon estil de joc, seran durs rivals per a equips com el FC Sant Quirze, que la passada campanya van aconseguir una excel·lent cinquena plaça que intentaran repetir aquest any.

Sols que millori en alguns desplaçaments, i aconsegueixi regularitat, el CS Juan XXIII pot ser un dels equips importants del grup, mentre que el Soses intentarà una temporada més mantenir la categoria i demostrar de nou l'excel·lent feina que fa l'entitat. La UE Tàrregatambé intentarà una altre permanència, a l'igual que el CE Manresa, però aquest equip amb el derbi ciutadà amb el Gimnàstic Manresa, acabat d'ascendir com a tercer classificat del Grup IV de Segona catalana.

Els altres equips que varen aconseguir l'ascens, varen ser el CE Mercantil, pertanyent al Grup III, la ENFAF d'Andorra, campió del Grup IV, CF Barceloneta, vencedor del Grup V i SE AEM Lleida B, campió del Grup VIII, el que fa d'aquest grup, com un dels que acull més campions de grup de la categoria i el fa més complicat. Complimenta el grup un equip provinent del Grup I de Primera catalana la temporada passada com és la UE Sant Andreu B, sent a més un filial i tenint els condicionants de tots els filials durant la temporada competitiva.

Per contra, marxen del grup cap al Grup III, la EF Montcada i el CE Seagull, a l'igual que els descenguts UDA Gramenet, CE Òdena i CFJ Mollerussa, i sorpren relativament a tothom, la retirada del CECF Les Garrigues, que han pagat els problemes interns de la passada temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada