dilluns, 8 de setembre del 2014

CE Sabadell - UD La Planada 1-2

Bon assaig de pretemporada

El derbi sabadellenc d'equips sènior entre el CE Sabadell i la UD La Planada que es va jugar ahir al camp de la UD Tibidabo Torre Romeu, va servir per a les arlequinades per a fer encara més proves abans de l'inici de lliga i per a les visitants sumar minuts i solidificar un clar patró de joc, i de pas emportar-se la victòria en un partit molt intens.

Ja al primer temps, els dos equips varen sortir amb ganes de victòria, amb les noies de Carlos Arean que volien tenir la possessió de la pilota, intentant arribar amb opcions clares sobre la porteria de les carbassa i verd, mentre que aquestes demostraven que saben patir en defensa i sortir al contracop, fins que una passada llarga al minut 29 va deixar a la incombustible Marta Tomás davant d'Inés i la va batre amb un fort xut al pal de la dreta de la portera. Per a les arlequinades, la millor opció va arribar al minut 37, quan Sandra no va encertar a clavar una passada de Débora a l'interior de l'àrea petita, acabant la primera part amb 0-1 a favor de les de La Planada.

Al segon temps, els patrons de joc es varen repetir. El CE Sabadell aquesta temporada té un equip amb molt gust per el toc i amb molta qualitat, que pot donar moltes alegries a la seva afició, mentre que la UD La Planada, disposa de jugadores que es coneixen a la perfecció, saben interpretar molt bé el seu estil de joc i la visió que té d'ell Vicenç des de la banqueta, amb jugadores davant que son criminals davant de porta o amb arribades des de segona línia que fan molt mal. Al minut 70 va arribar el segon gol de les del nord de Sabadell, obra de Cristina, i les arlequinades van retallar el marcador final a les acaballes del partit quan Mayo va posar el 1-2 en el minut 89.