dijous, 4 de setembre del 2014

Primera Catalana, Grup I

El Sud es reivindica


El Grup I de Primera Catalana, acull habitualment als clubs de les Terres de l'Ebre, Tarragona i els del sud de Barcelona, i d'on habitualment surten equips que quan pugen a Preferent, obtenen grans resultats, sent així una de les agrupacions que se li suposa més nivell de les tres que composen la categoria.


Aquesta temporada, a part de l'ascens com a campiones del CD Fontsanta Fatjó, ha vist l'ascens per coeficient del CFF Tortosa Ebre, que varen quedar sotscampiones de grup. Així, sense els dos equips que varen dominar la competició la passada temporada, seran el CF Molins de Rei i el At. Camp Clar, que van estar gairebé fins la última jornada lluitant per la tercera plaça, els dos favorits teòrics de la competició. 

Serà la ocasió per a reivindicar-se per als equips que varen quedar la passada campanya en posicions intermitges i que aquesta temporada poden aspirar a quelcom més, com son FC Santboià, FE At. Vilafranca, Sant Cugat Esport, CF Suburense i CD Riudoms, equips als quals se'ls uneix un vell conegut de la categoria, el Levante Les Planes B, que com a filial que és, acostuma a oscil·lar en el seu rendiment degut a les necessitats del primer equip i del juvenil.

Nous al grup, son el UD Sector Montserratina, CF Ulldecona, CD La Cava, CF Icomar que pugen del Grup I de Segona catalana, Sant Vicenç AECD Fontsanta-Fatjó B, que pugen del Grup II i CE Pubilla Casas, que ho fa des del Grup III. D'entre aquests equips, hi han plantilles com les de la UD Sector Montserratina o el CE Pubilla Casas a les que haurem d'estar atents, ja que el seu ascens de la temporada passada no creiem que vulgui dir patiment per a aquesta, sent potser dos equips que poden donar molt que parlar en el campionat.

No hi veurem en el grup, a la UE Sant Andreu B que marxa al Grup II, mentre que CE Base Olèrdola, FC Gladiador, AEAF Catalunya, son els equips que varen perdre la categoria la passada campanya. Desgraciadament, per diverses raons, un històric com és la Escola Valls de Futbol no seguirà participant en la competició, com tampoc ho fa el CF Vilanova i la Geltrú, que tampoc s'ha inscrit a la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada