dilluns, 15 de setembre del 2014

Amistós: EF Bonaire - CF Molins 2-2

En rodatge

Aquest passat diumenge es va disputar el partit amistós entre la EF Bonaire de Terrassa, equip que milita a Preferent i el CF Molins de Rei, que jugarà aquesta temporada al Grup I de Primera catalana i un dels favorits a la seva categoria.

Partit entretingut al plà de Bonaire (Foto: Roger Benet).

En un partit amb bastant ritme a l'inici, les locals varen prendre la iniciativa ràpidament i Tekki en menys de 10 minuts va establir el 2-0 al marcador en un principi d'encontre on semblava que les verdes destrossarien a les seves rivals, però les gualdiroges varen aguantar força bé la resta de la primera part i van posar-se en el partit, aconseguint aguantar la empenta de les locals, i fins i tot a poc d'arribar a la mitja part, Helena Siles va fer un gol per a les de Molins, arribant al descans amb el 2-1 al marcador.

Al segon temps, en una de les primeres oportunitats de les del Baix Llobregat, seria Júlia Torregrosa la que faria el 2-2, abans del primer quart d'hora d'aquesta segona part, i el partit, a pesar del domini local, no canviaria en el marcador, amb un ritme que va anar decaient cap a final de partit, doncs els dos equips van notar encara la falta de ritme i de competició habituals per altre part quan s'està en pretemporada.