dilluns, 22 de setembre del 2014

Preferent: CE Sabadell - UE At. Prat 2-2

Igualen un advers 0-2 davant un gran equip

El CE Sabadell començava la lliga davant un dels equips favorits per a l'ascens, i a més ho feia amb la responsabilitat de presentar-se a la seva afició a casa, en un matí amb molt bon clima i amb bastants espectadors que no s'han volgut perdre el debut arlequinat, i que han vist al final del partit com les locals remuntaven un advers 0-2 a la mitja part per sumar el seu primer punt a la lliga.

El CE Sabadell va empatar davant un difícil rival (Foto: Jordi Romagosa).

L'inici del partit va ser una clara mostra de que els dos equips es tenien força respecte però aviat les visitants van tenir més possessió de la pilota, encara que de manera estèril, però eren les arlequinades les que sortien amb més perill en les seves arribades a l'àrea de les del Baix Llobregat, i Gisela va ser la primera en avisar fent un excel·lent xut amb l'esquerra des de fora l'àrea per estavellar la bola al travesser al minut 11, encara que el marcador l'inauguraria Maria Farreras gairebé a la mitja hora de joc, i cinc minuts després, Judith faria el 0-2 favorable a les potablava, amb el que s'arribaria al descans, però amb esperances de que les sabadellenques podessin donar guerra a la segona part.

Al segon temps, les arlequinades van sortir molt més convençudes, i a pesar de que sols cinc minuts després de la continuació Judith va estavellar una bola al pal de la porteria de Natalia, el centre del camp saballut començava a tenir el control del partit i Sandra Saez s'entonava per marcar el 1-2 al minut 69 i per acabar empatant quatre minuts després aprofitant la rauxa d'uns minuts de bon joc arlequinat. Les del Baix Llobregat, però, reaccionaven i primer se'ls anul·laria un gol per possible fora de joc de Maria i després a falta de sis minuts Meroño i Cosi s'enganxaven en una disputa que feia que Salva Tomás les fes enfilar abans d'hora el camí del vestuari. Uns minuts finals amb protestes i joc una mica brusc, va tancar el partit amb un bon punt per a les arlequinades.