diumenge, 21 de setembre del 2014

Preferent

Tres equips vallesans debuten avui


Cerdanyola FC, CE Sabadell i EF Bonaire debuten aquest diumenge en una competició on els 16 equips participants es batran en 30 jornades per a aconseguir un campionat que els assegura l'ascens a Segona nacional, i una segona plaça que depenent dels criteris de la RFEF els pot proporcionar també l'ascens. També els equips amb menys aspiracions, intentaran evitar els tres llocs de descens i quedar el més amunt possible per evitar descens compensats.


Ahir tarda ja es van disputar els dos primers partits de la categoria, amb un duel entre aspirants a l'ascens, PBB La Roca - EE Guineueta, amb un 4-1 final que dona a les locals els tres primers punts de la categoria, després de remuntar el primer gol visitant al minut 10. Un altre partit, que enfrontava a dos equips amb dos estils de joc molt diferents, CE Sant Gabriel C - CF Santpedor, ha acabat amb un clar 6-1 per a les locals.

Avui, la jornada dels equips vallesans, la obre el Cerdanyola FC a les 12.00 que rebrà al seu feu al CFF Tortosa-Ebre, un equip que debuta a la categoria desprès de l'ascens als despatxos del CF Lloret a Segona nacional. L'equip de les Terres de l'Ebre no ha tingut gaire temps per preparar aquesta nova categoria però amb un bloc molt compacte donarà molts problemes a equips molt més destacats.

Per la seva part, el CE Sabadell, com us vàrem presentar a la prèvia d'ahir, rebrà la visita d'un dels favorits de la categoria, la UE At. Prat a les 12.15, i per últim, un altre equip acabat de pujar, el CF Sant Pere Pescador rebrà a les 16.00 la visita del EF Bonaire, que intentarà tornar al Vallès amb tres punts sota el braç en una temporada on les egarenques volen tornar a estar a la zona alta de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada