diumenge, 7 de setembre del 2014

EF Manu Lanzarote - CE Sabadell B 2-1

Partit d'alt nivell a pesar de ser pretemporada

Partit molt bonic el que es va veure el dissabte a la tarda al camp de la UE Sant Llorenç de Terrassa entre dos equips que aspiren a estar a la zona alta de la classificació de Segona catalana aquesta temporada 2014/15. Dos equips de nova creació i amb gust per al futbol de toc es trobaven cara a cara a un mes just de l'inici de Lliga.

Partit molt intens i entretingut (Foto: EFML).

Ja d'inici, les locals sorprenien a les arlequinades quan Sara Zauner habilitava una excel·lent passada cap a Andrea que es quedava sola davant Sílvia i la superava en el u contra u per a fer el 1-0 al minut tres. Amb aquest marcador les egarenques s'han sentit còmodes i han començat a acostar-se amb perill a l'àrea de les visitants, i al minut 12 Sílvia ha hagut de refusar un xut de Sara i sota pals una defensa arlequinada ha hagut també de treure el segon xut, aquest cop d'Alba. Molta igualtat a partir d'allà, i la oportunitat més clara ha arribat al minut 34, quan Lídia aprofitant un error de la defensa local ha disparat desviat a porta. Els últims minuts, les noies de Raúl Rodríguez han agafat la iniciativa i primer, al minut 42 Sílvia ha refusat un bon xut d'Eli, un minut després Andrea ha fet una vaselina sobre la portera visitant sortint per pocs centímetres sobre el travesser, i al descompte, Sara ha centrat sobre Marta que ha disparat, Sílvia ha desviat però Ari ha rematat en el segon pal al fons de la xarxa per a fer el 2-0 amb el que s'ha arribat al descans.

Al segon temps, les sabadellenques han sortit amb més intensitat ja des de bon principi. Més fresques amb els canvis, ja al minut 48 Maria ha enviat una pilota al pal i nou minuts després Mireia ha enviat desviada una pilota en un xut des de la frontal, fins que ha arribat el 2-1 al minut 63 quan Cristina Gómez ha fet la passada de la mort per deixar sola a Anna Canyís davant Kelly i l'ha superat per sobre ajustant el marcador. Els últims 25 minuts les visitants han portat el pes del joc, però les locals han sabut aguantar la pressió rival i sols han patit una mica més del compte en algun servei de cantonada, o en dues faltes llançades per les arlequinades, la més perillosa al minut 84, on Kelly ha completat un partit molt encertat refusant un bon xut. Amb el 2-1 final s'ha acabat un partit entre dos equips que han intentat en tot moment demostrar al públic assistent que tenen molta qualitat a les seves botes i que en lliga volen ser capdavanters a la categoria.