dimecres, 17 de setembre del 2014

Més canvis a Primera Catalana

Dos equips nous


La FCF ha intentat aquestes últimes setmanes que els tres grups de Primera Catalana, no es quedin amb sols 15 equips per grup, per evitar les carregoses jornades de descans enmig de la competició, i ha ofert a diversos equips incorporar-se en categories més altes d'on haurien de començar. A més, la retirada a última hora del CF Arenys de Mar, complicava molt la competició al Grup III.



Així, seran nous a la categoria, les gironines del CF Sils, que la passada temporada van disputar el Grup VII de Segona divisió quedant en dotzena plaça, substituïnt la retirada del CF Arenys de Mar. També hi participarà l'EC Granollers, de recent creació, i que no participava en competicions oficials des de la passada campanya 2011/12 però que ha presentat la sol·licitud i complert els requisits que demanava l'entitat reguladora de la competició. El grup on juga la EF Montcada, doncs, comptarà amb 15 equips, sent el campió l'equip que ascendeixi a Preferent i havent en principi dos descens en joc.

D'aquest Grup III, però, en marxa el CE Seagull B, que va a parar al grup II i per tant serà un nou rival per a la majoria d'equips vallesans, en l'únic grup de Primera catalana que comptarà en principi amb 16 equips i cap jornada de descans. Cal tenir en compte, que en el grup on disputa la lliga la majoria d'equips gironins, a la primera jornada, que es disputarà aquest proper cap de setmana, els partits UE Porqueres - EC Granollers i CF Sils - AC Banyoles, han sigut suspesos per que els dos nous equips preparin millor el seu debut a la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada