dissabte, 20 de setembre del 2014

La prèvia: CE Sabadell - UE At. Prat

El principi més difícil


Primer partit de Lliga per al CE Sabadell i primera dificultat contra un dels equips que ha composat una plantilla pensada per pujar de categoria, amb moltes novetats, en un partit on s'enfrontaran, arlequinades i potablaves aquest Diumenge, 21 de Setembre a les 12.15 hores al Poliesportiu Olímpia sota l'arbitratge de Salvador Tomás i assistit en bandes per Nerea Sotodosos i Vicente Morales.


-
CE Sabadell FC - UE At. Prat

Les locals estrenen temporada contra un equip que s'ha reforçat molt per a poder lluitar per l'ascens de categoria. Així doncs, a les ja conegudes Míriam Sánchez, que la temporada passada va marcar 25 gols, Esther Meroño amb 13 o Ana Ollé amb 12, i altres peces clau com Maria Luisa Ramos, la portera, 

Si fos poc aquest equip, aquesta temporada s'uneixen a la plantilla Maria Farreras, la davantera provinent, a l'igual que Mònica Relats, del Bellavista Milan, Sheila Samit (FC Santboià), Tania Macías, portera exjugadora del CE Europa, Tania Martínez (EE Guineueta), Milos, la xilena provinent del At. Bellveí, Andrea Rius (EF Montcada), i si arriba a temps la documentació, Sabrina Melhi, jugadora amb experiència a Primera divisió francesa amb La Roche-sur-Yon la temporada 2009/10.

La temporada passada, el CE Sabadell va perdre els dos partits que va jugar conta aquest rival, tant a l'anada al camp de les potablava en un partit amb molts gols i alternatives per 5-3 (Crònica), com en el partit de tornada, en un partit on es varen posar davant el marcador les arlequinades però les visitants van remuntar al final del partit per guanyar-lo 1-2 (Crònica).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada