diumenge, 1 de juny del 2014

Infantil: CE Mercantil - UE Cabanes 11-0

Peu i mig a la final

El CE Mercantil resol per la via ràpida la semifinal del Campionat de Catalunya aixafant a una UE Cabanes que sols va poder aguantar els dos primers quarts l'empenta de les sabadellenques que es varen donar un autèntic festival a costa de les seves rivals. Amb el 11-0 el partit de tornada s'afronta com un tràmit abans de la final del campionat, on es trobaran a les vencedores de l'eliminatòria entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol, que en el seu partit d'anada ha registrat un més equilibrat 3-1.

Les mercantilistes varen estar imparables.

El primer quart seria el més igualat del partit, ja que a pesar de gaudir de dues clares ocasions, i de tenir més oportunitats d'atac, les vallesanes no marcarien fins que Amanda Manjón faria el 1-0 al minut 17. El partit es posaria en franquícia per a les arlequinades quan dos minuts desprès Natalia Ruiz faria el 2-0 i Natalia Muñoz faria el 3-0 al minut 20. Les locals tocaven amb molt criteri la pilota i veien que el seu rival sols aconseguir arribar a prop de la seva àrea en comptades ocasions, i s'arribaria al final del segon quart amb el 3-0 que deixava clar que el Mercantil havia sigut el millor equip sobre la gespa en el que portàvem de partit.

El tercer quart començaria amb dues aturades clau de Montse Quesada en les dues primeres oportunitats de les gironines, i acte seguit, Natalia Ruiz feia el 4-0, rematat sols quatre minuts desprès per el 5-0 d'Amanda. Abans del final d'aquest quart, vindria el 6-0, un altre cop d'una Amanda que va lluïr de manera impressionant en aquest partit. L'últim quart, va ser una piconadora blaugrana que va passar per sobre d'un indefens Cabanes, amb un altre gol d'Amanda, un altre de Paula Boza, dos de Lívia i el 11-0 final de Natalia Muñoz que va acabar de sentenciar el partit i segurament l'eliminatòria.

El partit de tornada, serà el Diumenge 8 de Juny a les 11 hores al municipal de Cabanes.