dimarts, 5 de març del 2013

Primera Divisió Juvenil: CE Sabadell - CE Mercantil 5-0

El CE Sabadell es va imposar al CE Mercantil al derbi (Foto: Pedro Salado).

El derbi de Sabadell a Primera Divisió Juvenil femenina, va acabar amb una victòria de les locals, en un partit molt més complicat per a elles a pesar del resultat final, on pot semblar que les d'Olímpia passessin el rodet per sobre de les mercantilistes. El partit va comptar amb força ambient a les grades i cal destacar que es varen penjar unes pancartes motivadores per a les locals i la presència de la penya La Força Arlequinada animant a les locals.

De bon principi el partit va ser molt obert per totes dues esquadres, que varen treballar la possessió enmig del camp, on es va viure una autèntica lluita per la pilota, on cal destacar la noblesa dels dos equips en aquesta batalla per la bola i per poder assortir a les davanteres de l'esfèric de cara a intentar avançar-se al marcador, cosa que al minut 17, va fer el CE Sabadell, quan desprès d'un xut al pal de Sara Zauner, Marina Delgado va recollir el rebot a l'altre pal i va batre a Vanessa, que no va poder fer res en el dia del seu retorn sota pals de l'equip de Gràcia. Fins a la mitja part, les blanc-i-blaves varen tenir una mica més d'empenta, però les visitants sortien amb molt bon criteri al contracop, encara que els primers 40 minuts acabarien definitivament amb un ajustat 1-0.

A la segona part, sortida amb molta actitud de les locals, i Sara Zauner, al minut 43, va recollir una bola en la punta de l'atac i la va col·locar en el mà a mà amb la portera en el lloc on no podia arribar-hi, marcant el 2-0, un gol força brillant. Allà, la entrenadora de les visitants, Sònia Lorenzo, cremaria les seves naus i el seu equip començava a carburar amb una mica més d'intensitat, tenint els seus millors minuts de joc, però arribaria el minut 61 i la menuda Patri Ballesteros, sentenciaria el partit, posant el 3-0. Les locals varen saber portar els temps del partit, i les visitants varen rebre llavors un excessiu càstig, no sols al marcador, si no en forma de lesions. Mentre el CE Sabadell feia el 4-0, per mitjà d'Anna Canyís, al minut 75, la seva rival Ivet Lloansi cauria lesionada, del genoll, i hauria de ser substituïda, mentre que la portera Vanessa López, també es faria mal al costat dret, havent de ser enviades les dues a un centre mèdic. El partit en sí, el tancaria Cristina Gómez al minut 79 amb el 5-0 definitiu.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell FC acaba la jornada 18 amb 25 punts i en sisena plaça, i el que és més important, 10 punts sobre el primer equip en zona de descens, mentre que el CE Mercantil, es queda amb sols 10 punts, a 8 de la primera plaça de salvació, i en la quinzena plaça.

Crònica: Pedro Salado i Jordi Romagosa.
Correccions: Patri Ballesteros.

Victòria local al derbi sabadellenc (Foto: Jordi Romagosa).