divendres, 8 de març del 2013

CE Sabadell - FC Martinenc

-
CE Sabadell - FC Martinenc

Partit corresponent a la 21ena Jornada de Lliga de Primera Catalana, en el seu grup II i que enfrontarà a les locals, instal·lades al liderat, el CE Sabadell, contra les quartes classificades, el FC Martinenc en un partit que es disputarà aquest dissabte, a les 20 hores, en el Poliesportiu Municipal Olímpia i que xiularà el col·legiat Carlos López Buendia.

Les locals començaran el partit amb els 56 punts aconseguits en els 20 partits que han disputat, repartits en 18 victòries i 2 empats, intentant sumar els punts que els permetin seguir amb els 14 de diferència sobre les segones classificades, la EF Montcada, i sent actualment les màximes golejadores del grup, amb 77 gols marcats i sent les menys golejades, amb sols 19 gols encaixats, empatades en aquest aspecte amb el CECF Les Garrigues, encara que les arlequinades han disputat un partit més que les liles. Per aquest partit, les sabadellenques segueixen comptant amb les baixes de Chicho i de Peque, i amb alguna jugadora tocada, però amb la seguretat de tenir una plantilla amb molta qualitat i molta competitivitat per a qualsevol posició de l'equip.

Per part de les visitants, el FC Martinenc, estan situades en una interessant quarta plaça, amb 40 punts i a 16 de les arlequinades, però sols a 2 punts de la segona plaça que els donaria accés directe a la Copa Catalunya i a un possible ascens en cas de renúncia d'un equip de superior categoria, però sent el setè equip més golejador, amb 46 gols marcats i la dada més important, el tercer equip amb millor balanç defensiu, amb sols 24 gols encaixats aquesta temporada. Sota pals, Júlia Peral i Maria Teresa Mayol son les garanties d'aquest equip, però altres punts forts de l'equip son la defensa dreta Irina Mas, bona xutadora de faltes, i al davant els gols de Laura Cantó (14), que és dubte per sortir d'una lesió i Mònica Pigrau (11). També està pràcticament descartada Roser Parellada, per lesió.

Mª Teresa Mayol, una de les porteres, amb molta qualitat, e Irina Mas, la capitana (Foto: Jordi Romagosa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada