dilluns, 11 de març del 2013

UD La Planada - CE Seagull 4-1

UD La Planada, pocs recursos però molt esforç i dedicació (Foto: Jordi Romagosa).

Partit corresponent a la Jornada 21 de la Lliga de Primera Catalana, en el seu grup II i que enfrontava a la UD La Planada, que lluita per establir-se en una interessant sisena plaça, contra el CE Seagull, que intenta escapar del descens, en una tarda amb molt bona temperatura, i desprès de saber els resultats dels partits del matí, que deien que els dos equips farien un salt important en les seves aspiracions en cas de guanyar.

El partit, començaria amb les locals embalades i marcant el 1-0 en la primera jugada de perill, amb Bonsi anotant el gol en una errada clamorosa de la defensa badalonina, i a la següent oportunitat, Nadia, al minut 3, remataria de cap una pilota que s'esmunyiria fins al fons de la xarxa de l'equip visitant, per fer un sorprenent 2-0 que va deixar perplexes als que acostumen a arribar tard al Municipal de La Planada-Can Deu. A partir d'allà, el joc es va anivellar força, i les sabadellenques havien de posar molta més atenció defensiva, on varen fer un partit molt correcte, amb una Ivet que va haver d'actuar poc, però que ho va fer excel·lentment quan calia. Les del nord de Sabadell, però, trobaven forat en mig de la defensa escapulada, tenint un parell d'oportunitats per ampliar el marcador abans de la mitja part, però, sense aconseguir-ho.

Al segon temps, les carbassa-i-verd introduïrien diversos canvis a l'equip, per a mantenir la frescura en el joc i donar descans a jugadores força carregades de minuts, i al minut 61, dues jugadores entrades a la mitja part, serien les protagonistes del 3-0 en un servei de falta de Maria Michi, que seria rematat perfectament per Sara García, i on la portera visitant, Noelia Maese sols podria acariciar la pilota que va entrar a la seva porteria. Amb les badalonines destrossades, la capitana local, Maria Michi faria dos minuts desprès el 4-0, mentre que les visitants, sols podrien maquillar el marcador amb un gol de Gemma Mataró al minut 87.

Amb aquest resultat, les noies de la UD La Planada, es col·loquen sisenes, a 5 punts de la cinquena plaça, ocupada per el CE Manresa, mentre que les visitants, segueixen amb 13 punts en places de descens, i ara ja a 4 del primer equip que se salvaria, la UE Rubí.

Maria Stefania Bonsi, celebrant el 1-0, obra seva (Foto: Jordi Romagosa).