diumenge, 17 de març del 2013

El Sabadell aguanta l'envit del Montcada

Les arlequinades aconsegueixen un important empat (2-2) al camp de les segones classificades, que van igualar el partit en dues ocasions

Matinal de núvols, bona temperatura, fina pluja i bon futbol en el Municipal de Can Sant Joan aquest diumenge al matí, en el partit corresponent a la 22ena jornada de Lliga entre les segones classificades, una EF Montcada que no tenia res a perdre i molt a guanyar en aquest partit, i un CE Sabadell que volia guanyar per assegurar-se augmentar la distància amb un dels seus perseguidors en aquesta últim terç del campionat de Lliga.

Ambient durant el partit. Foto: Jordi Romagosa.

El partit, començava amb imprecisions i forces aturades en el joc, però al minut 3, un xut llunyà d'una jugadora del CE Sabadell, ha acabat sent tocat per una defensa i la pilota s'ha desviat cap a la frontal esquerra de l'àrea local, on Mati ha recollit la pilota i ha encarat a Davínia, superant-la en un u contra u amb el que suposaria el 0-1 en el marcador. A partir d'allà, les de la Escola de Futbol han començar a assentar-se amb molta consistència sobre la gespa i anant guanyant terreny, dominant el partit amb claredat, i Adriana, Ronnie per als que ens agrada el futbol, ha donat mostres de la seva qualitat fent el 1-1 al minut 17 i anivellant de nou el partit, en el marcador, i en el joc, ja que les arlequinades han espavilat i han començat a tornar a intentar combinar amb més sentit el seu joc, encara que en cap moment de manera còmode. Les jugades amb més perill, eren de les de Montcada, però el gol, ha caigut cap al cantó visitant. Una falta treta per Gisela, al minut 41, desprès d'un rebot al pal, ha sigut rematada per Gemma Rey, per posar el 1-2 amb el que s'ha arribat a mig partit.

Jessica León, una de les millors a l'equip local (Foto: Jordi Romagosa).

A la segona part, el CE Sabadell, amb l'avantatja al marcador, ha sortit intentant esperar el contracop per a sentenciar, però les vermelles han posat una marxa més, tant en joc com en intensitat i el partit ha estat molt més atractiu, amb força protagonisme de les defenses, fins que en el minut 70, Adriana ha portat la bogeria a la graderia local, rematant una atractiva jugada d'equip, i xutant des de l'esquerra de l'àrea, a on no ha pogut arribar Natalia Pinto a pesar de la seva bona estirada. Amb el 2-2 el partit ha guanyat en intensitat i lluita, i els dos equips han demostrat que no estan per casualitat a dalt de la classificació. Al minut 80, Pili Pérez, que estava a la banqueta, ha rebut una vermella per protestar una decisió arbitral, i el partit s'ha començat a escalfar, i el col·legiat, Marc Segarra ha hagut de recórrer a les targetes per frenar les protestes de les jugadores dels dos equips, i s'ha reclamat entre d'altres un penal de la portera local sobre Mati, en un xoc degut a la intensitat del joc. El partit ha estat a punt d'acabar amb victòria visitant en una escapada de la pròpia Mati que ha xutat al minut 92 davant de Davínia, però aquesta ha fet una aturada espectacular i ha fet que no es trenqués l'empat.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell segueix líder, amb 57 punts en els 22 partits disputats, i 11 punts sobre les segones classificades, la EF Montcada, que amb 46 punts noten l'alè del FC Martinenc, amb la mateixa puntuació i de la CECF Les Garrigues, amb 45 però amb un partit menys disputat. A tot això, destacar que en els últims minuts de partit, la tensió del joc ha provocat una discussió a les grades, i la gran intervenció del tècnic local, Antonio Moya, amb unes paraules, ha calmat els nervis d'algun espectador que s'estava alterant en excés, en un partit on realment, hi ha hagut molta intensitat, tant en el camp com a la grada, amb força públic animant i cantant, i que ha sigut una festa esportiva.

Fitxa del partit: E.F. Montcada - C.E. Sabadell (2-2)

E.F. Montcada: Davinia, Georgina, Cristina, Jessica León, Regina, Nerea Rodríguez, Adriana, Pili, Anna, Nerea Talavera i Andrea. També varen jugar: Isa, Laura, Aida i Montse.

C.E. Sabadell: Natalia, Laura Heis, Gemma, Desiree, Mayo, Gisela, Mati, Ruth, Arantxa, Judith i Sandra. També varen jugar: Marisol i Ana Aranda. Convocada sense jugar: Sílvia Piñol.

Gols: 0-1 Mati (min. 3), 1-1 Adriana (min. 17), 1-2 Gemma Rey (min. 41), 2-2 Adriana (min. 70).

Incidències: Uns 250-300 espectadors al municipal de Can Sant Joan, en un partit que es va disputar a les 12 del migdia.