diumenge, 24 de març del 2013

L'Artés regala els tres punts al Sabadell

Les bagenques no es presenten a Olímpia i les arlequinades consoliden el seu lideratge amb la victòria imposada, però perden una oportunitat per agafar confiança en el seu joc.

El partit que havia de jugar ahir a la nit el CE Sabadell contra el FC Artés no es va poder disputar perquè les visitants no es van presentar per a disputar-lo. A l'hora del començament de l'encontre, l'àrbitre designat per al partit, Antonio Pinzano, va constatar en l'acta que l'entrenador de l'equip del Bages, Andreu Fernández, es va presentar sense cap jugadora. L'equip rival va al·legar que algunes noies no continuaven a l'equip i que d'altres estaven lesionades, motiu pel qual no va poder formar un onze inicial. Ara caldrà esperar la confirmació oficial per part de la Federació Catalana de Futbol, que donarà els tres punts del partit a les arlequinades i, a la vegada, no se'ls restarà a l'Artés.

La pilota no va rodar a Olímpia (Foto: Jordi Romagosa).

CF Cerdanyola B - CE Seagull

El filial del CF Cerdanyola guanya per 3-2 un partit decisiu per la seva salvació, a costa d'un CE Seagull que seguirà en zona de descens.

En l'altre partit de dissabte a la tarda, el CF Cerdanyola B va aconseguir una ajustada victòria que els permet seguir en la lluita per la permanència, en un partit on les visitants necessitaven imperiosament la victòria per no seguir enfonsades a la classificació. A la primera part, Carla Bartolomé posaria per davant al seu equip, amb el 1-0 quasi a la mitja hora, però abans de la mitja part, Eli Paredes faria el 1-1. Desprès del descans, Blanca Rigau, tardaria sols 4 minuts en posar per davant al seu equip, posant el 2-1 i demostrant, un cop més, que és una de les jugadores més importants d'aquesta plantilla. El 2-2 que tornaria a anivellar el partit, el marcaria Sílvia Romero, al minut 64, i les vallesanes podrien aconseguir al minut 75 el 3-2, un altre cop amb una Carla Bartolomé que aconseguiria marcar el seu segon gol al partit i donar 3 punts a les locals que les deixa amb 29 punts i provisionalment amb 12 per sobre del primer equip en descens. Les badalonines, en canvi, queden quinzenes, amb 16 punts en 23 partits jugats, i amb molt patiment per davant en els 7 partits que els resta per disputar.