divendres, 29 de març del 2013

En busca de la segona plaça

Amb el Juan XXIII amb el títol i l'ascens adjudicat, diversos equips estan implicats en la caça del sots-campionat que els pot portar a l'ascens.


Amb la competició castigada per les retirades de L'Ametlla del Vallès abans d'acabar la primera volta, la baixa recent del Vilamajor, per falta de jugadores i l'aplaçament del partit d'aquesta jornada entre el Mercantil i el Martorelles, traslladat a l'1 de Maig, aquesta setmana passada sols es varen jugar 4 partits a la categoria, i seran Palautordera, Caldes, Mercantil i fins i tot el Lliçà d'Amunt, amb una ínfima possibilitat els equips que intentaran aconseguir una segona plaça que els pot comportar el premi de jugar la propera temporada a Primera Catalana.



CS Juan XXIII - CF Vilamajor     3-0

Resultat assignat per la FCF al haver-se retirat l'equip visitant de la competició. Les egarenques varen aprofitar per disputar un partidet d'entrenament amb un combinat de jugadores del CE Sant Gabriel, la majoria de l'equip que tenen a segona divisió.

ADEFB Ripollet - UD Lourdes     7-0

A pesar del resultat final, les locals varen tardar 41 minuts en inaugurar el marcador, ja que a pesar de la seva superioritat en el joc, en cap moment van poder superar a una inspirada portera de l'equip de Mollet, Marina Podadera, que sols va encaixar a la primera part en un remat aprofitat per Mireia Martínez. Al segon temps i sols sortir dels vestuaris, Raquel Corral va marcar el 2-0 i el primer dels 3 gols que marcaria durant el partit, mentre que Blanca Martín en va marcar 2 més i Vero un altre per arrodonir un 7-0 que deixa a les industrials en una provisional sisena plaça assegurada a la classificació.

CF Palautordera - CF Ripollet     3-0
CF Caldes - CE Sant Celoni     3-1
CE Lliçà d'Amunt - CD Badia     4-1

Classificació

1. CS Juan XXIII     57 pts.
2. CF Palautordera     43 pts.
3. CF Caldes     40 pts.
4. CE Mercantil     37 pts.
5. CE Lliçà d'Amunt     37 pts.
6. ADEFB Ripollet     34 pts.
7. CD Badia     25 pts.
8. FC Palau     23 pts.
9. CE Sant Celoni     21 pts.
10. CF Ripollet     20 pts.
11. UD Lourdes     16 pts.
12. CF Martorelles     7 pts.
13. CF Vilamajor     4 pts (Retirat).
14. CF Ametlla     0 pts (Retirat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada