dimarts, 3 d’abril del 2012

Jornada 24 (i II)

UD Lourdes - EF Montcada     1-6
El Lourdes va sortir en tromba i va sorprendre al minut 3 a les visitants, marcant Marta Redondo el 1-0 que trencava tots els pronòstics del partit, i no va deixar al rival entrar al partit fins que al minut 13, Regina empatava. 8 minuts desprès Adriana demostrava el seu instint golejador per posar el 1-2, i el partit es decidia entre els minuts 29 i 32, amb dos gols de Pilar i de Mati, que feien que s'arribés a la mitja part amb un contundent 1-4. A la segona part, es va veure una primera mitja hora força igualada, on el Montcada va tenir més possessió de la bola, i les de Mollet sortien amb molt de criteri però sense acabar de rematar la feina. Quan les locals varen començar a baixar el pistó, Mati va aparèixer, per marcar 2 gols més i posar un excessiu 1-6 al marcador. El Lourdes seguirà en zona de descens, amb poques possibilitats (si el San Cristóbal guanya 1 sols partit ja estan condemnades), i l'Escola en quarta plaça, empatades a punts amb les terceres (però l'average perdut).

Bellavista Milan - UD La Planada     5-1
Resultat molt enganyós per definir el partit. Si vé al quart d'hora Belén Moure va marcar el 1-0, els dos equips varen tenir opcions durant la mitja primera hora, el Bellavista més elaborades i les sabadellenques amb un joc molt més directe, fins que Arantxa al minut 35 va posar el 1-1, amb el que semblava que s'arribaria a la mitja part, però les locals compten amb una excel·lent jugadora, Maria Farreras, que al minut 44 va desnivellar el marcador i es va arribar al descans amb un ajustat 2-1. A la segona part, les carbassa-i-verdes varen apretar molt al seu rival i van intentar portar el joc a un partit amb més intensitat que no pas toc de bola, però al minut 66, Dolores Torres, va ampliar la distància al marcador, per posar un 3-1 per al seu equip, i ja amb les visitants físicament tocades, Maria Farreras de nou i Dolores Torres quan es complia el temps reglamentari van deixar el marcador final en un excessiu 5-1. Les locals, varen complir i varen aconseguir així seguir en la segona plaça, a un sols punt del liderat, ocupat per el Pardinyes. La Planada, segueix en desena plaça, amb 10 punts sobre el descens directe, però mostrant un estil de joc molt superior al de la primera volta.

Pardinyes - Cerdanyola B     3-0
Partit on les locals van sortir amb molta confiança i reservant jugadores clau. Laura Ferran va marcar el 1-0 al minut 17, resultat amb el que es va arribar a la mitja part, i el Cerdanyola no va prendre gaires riscs, encara que a la segona part es va estirar una mica més i li van caure els altres dos gols. Pardinyes segueix líder amb 1 punt per sobre Bellavista, i Cerdanyola B segueix en dotzena plaça, 2 punts per sobre del CP San Cristóbal i 7 sobre el descens directe.