dilluns, 9 d’abril del 2012

Copa Catalunya de Futbol Femení

Copa Catalunya 2012 de Futbol Femení

Des d'aquest passat 30 de Març, es va obrir el període d'inscripció d'aquesta competició. Els equips de Categoria nacional (Primera i Segona Divisió) i Preferent Catalana, tindran de plaç fins al 30 d'Abril per a inscriure's, mentre que els de Primera Catalana, tindran del 7 al 14 de Maig per inscriure's, ja que la competició començarà el 27 de Maig.

En la eliminatòria a disputar en teoria el 27 de Maig, excloent els filials, hi poden participar tots els 10 equips catalans inscrits de Segona Divisió Grup III (Llevant Les Planes, Nàstic de Tarragona, Girona, Vic, Lleida Esportiu, Cerdanyola, Badalona, UE Sant Andreu, Europa i FE Vilafranca), els 15 de Preferent (Bonaire, Lloret, AEM Lleida, Igualada, Santpedor, Sant Cugat E., Santa Eugènia, PBB La Roca, Sant Quirze Besora, Riudeperes, La Salle Premià, U. Prat, Les Preses, Suburense i Xaica) i els 2 primers de cada un dels 3 grups de Primera Catalana, però com passa cada any, entre alguna renúncia i desaparició, els tercers poden tenir alguna opció de ficar-se en la pugna de la competició.

La segona eliminatòria es disputaria el 3 de Juny, e hi participarien els 16 guanyadors de la primera eliminatòria,   en les mateixes condicions, en el camp de l'equip de categoria més baixa i en cas d'igualtat, per sorteig.

La tercera eliminatòria es disputaria el 10 de Juny, acollint els 8 guanyadors d'aquesta segona eliminatòria, sent la última eliminatòria sense els 'peixos grossos' de la competició.

El 17 de Juny, ja s'entrarien en els 1/4 de final, amb la presència de FC Barcelona, RCD Espanyol, Sant Gabriel i L'Estartit, i els quatre supervivents de la tercera eliminatòria.

Desprès de l'estiu, i abans del principi de Lliga, es faria la Final-four, en una única seu.

Recordem que la última edició, va acabar amb una final, el 28 d'Agost de 2011, va acabar amb una victòria del FC Barcelona, en el camp del seu màxim rival, per 0-1, aconseguint la seva tercera Copa Catalunya i havent participat en totes les finals disputades del campionat. Podeu veure el resum del partit en aquest vídeo d'EspanyolTV:

Títols i finals:
RCD Espanyol, 4 títols en 6 finals.
FC Barcelona, 3 títols en 7 finals.
UE L'Estartit, 0 títols en 1 final. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada