diumenge, 15 d’abril del 2012

El derbi de Sabadell es queda a casa.

Les locals guanyen un partit molt igualat i posen direcció a la permanència (Foto: Pedro Salado).

U.D. La Planada     2-1     C.E. Sabadell

U.D. La Planada: Virgínia, Sara, Judit, Bonsi, Míriam, Andrea, Michi, Sara Sancho, Arantxa Tobal, Sandra i Aroha. També varen jugar: Débora, Laura Arribas i Laura Bautista.

C.E. Sabadell: Clàudia Poch, Yaiza, Tania, Marisol, Amanda, Cèlia, Cosi, Peque, Arantxa, Melània i Carla López. També van jugar: Estefanía, Marta Gimeno, Laura Segura i Mélody.

Gols: 1-0 Andrea (min. 10), 1-1 Estefania (min. 68). 2-1 Arantxa Tobal (min. 76).

La pluja va fer acte de presència des del principi del partit, i el Sabadell va sortir dominant la bola, però la Planada va ser la que va pegar primer , al minut 5, quan una entrada des de l'extrem esquerra, va ser culminat amb un xut dur i ras, molt ajustat al pal d'Andrea, per posar el 1-0 al marcador, on res va poder fer Clàudia, que va demostrar al minut 22 les seves qualitats realitzant una bona parada en una falta disparada per les locals.  Havia deixat de ploure, i el partit era molt igualat i només es creaven ocasions clares a pilota parada, les més perilloses, la que va disparar Marisol, al minut 32 que se li va marxar per poc per sobre del travesser, contestada cinc minuts desprès per un bon remat de Míriam que va sortir fora. La última oportunitat de la primera part, la va tenir Arantxa López, rematant una bola entre un bosc de cames en una jugada a pilota parada al minut 43, que Sandra va treure pràcticament a la línia de gol. Amb un ajustat 1-0, i amb Melània amb molts problemes a les cervicals, es va arribar a la mitja part.

Al principi de la segona part, va seguir la mateixa tònica d'igualtat en el joc, amb domini altern, però amb més perill en els metres finals per a les carbassa, fins que al minut 60 Míriam va fer una bona recuperació a la banda esquerra però Bonsi va rematar massa centrat i Poch va aturar. El Sabadell començava a dominar més, i un minut desprès Chicho marcava, però l'àrbitre anul·lava per un fora de joc que no va existir, i al minut 64 Chicho de nou lluitava la bola entre dues rivals, xutant des de la frontal, però amb la oposició d'una espectacular Aroha que només va poder frenar-la amb falta, càstig que va xutar Marisol, però que la portera, atenta, va aturar. Llavors, va venir l'empat, amb una Laura Segura que va obrir a banda dreta un contracop, amb Amanda trencant la defensa rival per l'extrem i xutant, on Virgínia només va poder tocar la bola per desviar-la i Estefania va clavar el gol al minut 68 que significava el 1-1. Segura de nou, tres minuts desprès, entrava des de segona línia i xutava, però la portera local aturava amb solvència. Llavors va venir la sentència i el 2-1, quan al minut 76, Arantxa Tobal xutava una falta i Clàudia desviava a córner de manera espectacular, i al servei d'aquest, la pròpia Tobal rematava per posar el gol a favor de les de La Planada. Les arlequinades es varen desfer, no tenien fluïdesa d'idees i masses presses per empatar, i en la més clara que varen tenir, Chicho va disparar una bola llarga que li va arribar, però Virgínia va fer l'aturada del partit i que valia els 3 punts per al seu equip.

Bon ambient de futbol, tant al camp com a la grada i un 2-1 que permet a les locals firmar pràcticament la permanència i que fa que les arlequinades aspirin sols a defensar la vuitena plaça.