dissabte, 28 d’abril del 2012

Derrota del Juvenil-Cadet.

Les joves segueixen creixent (Foto: Pedro Salado).

CE Sabadell - Seva     0-2

Aquest dissabte, 29 d'Abril es va disputar el partit corresponent a la tercera jornada del torneig complementari de la Segona Divisió catalana de categoria Juvenil-Cadet on es troben enquadrats els 4 millors equips de la província de Barcelona. El CE Sabadell rebia al Seva en un partit on les locals varen intentar tenir la iniciativa des del principi però per desgràcia no acabaven de carburar com habitualment ho fan, encara que la primera mitja hora de joc va ser per elles, fins que al minut 31, Marta Cruz feia una falta a la frontal, excel·lentment executada per la visitant Carla, que va posar el 0-1 al marcador. Les arlequinades poc havien fet, però les osonenques tampoc havien fet mèrits per arribar al descans amb aquest resultat, però a més, varen tenir la fortuna de marcar el 0-2 quan faltava un minut per la mitja part, en una bona jugada on Terricabres va superar a Sílvia Piñol en un mà a mà.

A la segona part, el partit va plantejar-se amb moltes diferències respecte al primer temps, i les sabadellenques varen sortir amb un clar 3-4-3 i amb un equip molt més ofensiu que a la primera part, en canvi les verd-i-blanques sobre la gespa varen aplicar una estratègia molt més defensiva, buscant la recuperació en terreny propi i el ràpid contraatac. Les ocasions, però varen estar més repartides. Les locals varen tenir les opcions més treballades amb ocasions que acabaven sobretot Patrícia i Christina, sempre força ben aturades per Laia, i les de Seva les varen tenir més clares en contraatacs on les davanteres es varen trobar moltes dificultats per a superar sobretot a Laura Segura i Sara Zauner, que varen recuperar la majoria de les boles per a les locals, i quan varen arribar a l'àrea contrària, una immensa Inés Palmiero va saber mantenir la seva porteria a zero.

Cal seguir creixent i cal seguir aprenent.

Podeu també gaudir de tot el set complert de fotografies realitzades per Pedro Salado i propietat del CE Sabadell FC en el següent enllaç: