Peque mai falla. 3 punts més al sarró (Foto: Pedro Salado).

ENFAF     2-6     C.E. Sabadell

ENFAF: Vera, Ana Catarina, Isabel, Ingrid, Andreina José, Bea, Estefania, Samantha, Sílvia, Noemí, Jenifer. També va jugar: Núria.

C.E. Sabadell: Clàudia Poch, Yaiza, Marisol, Cèlia, Cosi, Peque, Arantxa, Melània, Chicho, Anna Muñoz i Carla López. També van jugar: Marta Poveda.

Gols: 1-0, Ana Catarina (min. 8), 1-1 Anna Muñoz (min. 9), 2-1 Sílvia (min. 16), 2-2 Chicho (min. 38), 2-3  Chicho (min. 39), 2-4 Marisol (min. 56), 2-5 Chicho (min. 70), 2-6 Carla López (min. 80).

Incidències: El partit va començar 20 minuts tard per que l'àrbitre no va arribar a temps al camp.

Partit on el CE Sabadell va sortir amb el pensament de que no seria tant complicat puntuar al camp d'Alàs, i on a pesar de tenir alguna ocasió de bon principi, l'ENFAF per mitjà d'Ana Catarina va fer el 1-0 al minut 8 al remat d'una falta. Les arlequinades van reaccionar molt bé i un minut desprès Anna Muñoz empatava. Llavors, Sílvia es lluiria amb un xut des de quasi mig camp que amb la pluja i la gespa artificial molt ràpida, botava davant de Clàudia i es posava el 2-1 al marcador. La possessió de la pilota no era clara per cap dels dos equips, però poc a poc les vallesanes anaven fent-se amb el domini de la bola, fins que al minut 38 Chicho rebia una passada llarga i en el 1 per 1 posterior amb la portera, posava el 2-2, i un minut desprès tornaria a aparèixer, per regatejar a la ràpida central local i amb un gran xut amb l'esquerra , ajustat a l'esquadra, posava el 2-3 amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, les arlequinades van mostrar la seva millor versió, sortint a tocar la bola, creant bon joc i amb molta més mobilitat en el mig del camp, amb moltes ganes de pilota i d'agradar en el seu joc. Va ser així com al minut 56, i a la sortida d'un córner, Marisol, rematava al travesser, però reaccionava valentament i amb encert, per marcar el 2-4. Llavors les ocasions queien àmpliament a favor de les visitants, però no va ser fins al minut 70, que Chicho, en una de les seves vaselines amb les que ens té habituats, posava el 2-5 al marcador. Les jugadores de l'ENFAF estava feia estona físicament tocades, i encara que no varen baixar els braços en tot el partit, no varen poder arribar amb comoditat a l'arc sabadellenc, i varen ser les arlequinades que a poc d'acabar el partit, en una bona combinació d'equip, Marta Poveda, debutant amb el primer equip des del Juvenil, donava una bona assistència a Carla López que no desaprofitaria per posar el 2-6 al marcador.

Destacar en el partit que Marta Poveda va debutar en el primer equip (també va rebre una groga), i que demà dilluns 30 d'Abril, a Gisela li seran retirades les grapes del genoll desprès de la seva operació el passat 16 d'Abril. També comentar que Ana Aranda ja està entrenant per a poder disputar algun partit abans de final de temporada.

Agraïr des d'aquestes línies a qui ens ha enviat la crònica sencera! ;)