divendres, 27 d’abril del 2012

El CE Sabadell visita l'ENFAF

  - 

ENFAF - CE Sabadell

Aquest dissabte, 28 d'Abril, el CE Sabadell es desplaça a la població d'Alàs, situada a l'Alt Urgell, per a enfrontar-se a l'ENFAF, l'equip de l'escola de la Federació Andorrana de Futbol, a les 17 hores, en un partit que xiularà Jaume Lorenzo i que pertany a la 27ena jornada de Lliga.

Les locals arriben a aquest partit amb uns números horribles, amb 25 dels 26 partits que han disputat sentenciats amb derrota i amb només 3 punts en el seu haver, amb el descens matemàtic a les seves mans ja fa unes quantes jornades i amb una ratxa de 13 derrotes consecutives en total, i 6 consecutives a casa. A més, és el pitjor equip com a local, el pitjor atac com a local, amb 0'92 gols per partit a favor i la pitjor defensa com a local, amb una mitjana de 5'38 gols per partit en contra. Al seu favor, per aquest partit, té que l'únic encontre que ha guanyat a casa i a la lliga, ho va fer contra un equip sabadellenc, la UD La Planada.

En canvi el CE Sabadell es presenta a Alàs amb dues victòries per golejada consecutives, aconseguides a casa, amb 13 gols a favor i 1 en contra en aquesta ratxeta, però amb 6 partits consecutius com a visitant sense guanyar. Un dels punts a favor, serà que demà es presenten al partit amb Clàudia Poch a la porteria, molt motivada per aquest partit, i a Marta Poveda, que pot tenir minuts amb el primer equip provinents les dues del Juvenil-Cadet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada