dimarts, 24 d’abril del 2012

Jornada 26 (i II)

Bona temporada de Les Garrigues (Foto: Pedro Salado).

CECF Les Garrigues - EF Montcada     0-1
Partit entre dos equips molt parells en quant a qualitat i estils de joc, on a la primera part hi ha hagut molt migcampisme i poques oportunitats de gol per part dels dos equips. A la segona part, el joc s'ha animat més, sobretot per part visitant, que ha tingut molta més presència en el mig del camp, fins que un fort xut de Pili Pérez, al minut 85, ha desequilibrat la balança per posar el 0-1 i adjudicar els tres punts a les visitants, que es col·loquen terceres, tres punts sobre la quarta plaça i segueixen a 6 punts del liderat. Les de Les Borges Blanques, seguiran cinquenes, posició que tenen gairebé adjudicada en aquesta lliga.

Bellavista Milan - ENFAF     8-0
Resultat just i que ja es preveia abans de començar el partit, ja que les andorranes estan enfonsades a la taula classificatòria i anímicament. Els 20 primers minuts van ser de defensa numantina de les visitants, però Maria Farreras, va obrir la llauna amb el 1-0 i en 14 minuts va marcar 3 gols més. Clara i Verònica varen posar abans de la mitja part el 6-0 i a la segona part les locals varen fer jugar a jugadores no habituals i desprès del 8-0 al minut 60, es varen dedicar a combinar amb criteri però sense arribar amb convenciment a l'àrea contrària. Les de Les Franqueses seguiran segones, a un punt del liderat, amb un partit menys, i les andorranes seguiran amb una sola victòria en els 26 partits que han disputat.

Pardinyes - CE Llerona     5-2
Les locals varen sortir molt conscienciades de que davant tindrien un equip difícil de batre i ja al minut 2 varen marcar el 1-0, obra d'Alba Suárez, encara que la resta de la primera part va ser molt igualada, amb dos equips que volien jugar la bola i aconseguir tenir ocasions davant la porta rival, sense èxit, ja que es va arribat al mig temps amb el 1-0. A la segona part, en 4 minuts les locals varen marcar 2 gols i poc desprès Astrid posava el 4-0, al minut 53. El partit estava pràcticament decidit, però Rosi Sabaté posaria el 5-0 al marcador al minut 80, i quan tot semblava indicar que les locals ja sentenciaven, les blaves varen maquillar el marcador amb dos gols d'Anna Molet i Zaida. El Pardinyes seguirà en el liderat, amb 1 punt i 1 partit més que les seves perseguidores i el Llerona cau a la quarta plaça, a tres punts de la EF Montcada.

Soses - Sant Ignasi     3-2
El Sant Ignasi es presentava a Soses amb la obligació de guanyar per no tenir tant lluny la permanència, però ja va començar amb mal peu, ja que només 11 jugadores estaven disponibles per a l'equip. A més, als minuts 20 i 26, Janet marcava per a les blau-granes per posar un còmode 2-0 al marcador. Tot i així, Riera va marcar poc abans del descans el 2-1 que donava esperances a les barcelonines. A la segona part, al minut 60 Adriana marcava el 3-1 i les de Sarrià per mitjà d'Elena posaven el 3-2 que els donava esperances, però a pesar de que van intentar empatar, no van saber arribar a la porteria rival amb les idees clares i els 3 punts es van quedar a terres lleidatanes. Així, el Soses segueix en novena plaça, sense cap tipus de perill, i el Sant Ignasi s'enfonsa, tenint ja la permanència a 6 punts.