dilluns, 16 d’abril del 2012

CP San Cristóbal - Soses 2-3

El penal fallat per el Soses (Vídeo: Jordi Romagosa).

El duel es presentava entre dos equips amb la necessitat imperiosa de puntuar, amb 5 punts de diferència entre els dos equips i amb les locals ocupant una preocupant tretzena plaça i de seguida es va notar amb les múltiples imprecissions que es varen veure sobre la gespa i que no varen donar lluïdesa a la primera mitja hora de partit, fins que al minut 32, un clar penal va ser xiulat en contra de les egarenques, però que Adriana no va encertar a fer-la entrar entre els dos pals  , però que animaria el partit. Sis minuts desprès, Marjorie rebia una bola enmig del camp, es feia una jugada de força, qualitat e ímpetu lluitant amb dues defenses rivals i superant a la portera blaugrana amb un fort xut a mitja alçada, posant el 1-0 al marcador. Per desgràcia per a les locals, al minut 40, les lleidatanes trenaven una bona jugada que acabava amb l'empat 1-1, obra de Meritxell. Val a dir, que el nostre corresponsal indica que la jugada va començar en el servei d'una falta on la bola no era aturada del tot, però les protestes varen ser inexistents. Ja a la primera part, es va notar que la falta de Mariona per part de les locals, llastrava molt la sensació de perill en atac.

A la segona part, els 10 primers minuts varen ser força oberts, fins que al 55, Adriana va rebre en franquícia una bola gairebé al punt de penal i va superar brillantment a la portera local, per posar el 1-2 al marcador. Les locals varen intentar agafar la iniciativa de l'atac, però el Soses té un joc de contracop espectacular, i de nou Meritxell va rebre els fruïts d'una jugada combinativa per posar, al minut 60 el 1-3 que semblava sentenciar el partit. Però les blanc-i-blaves no es varen arrugar, i sols 2 minuts desprès, Joana, de preciosa vaselina va posar el 2-3 que apretava el marcador. Allà el partit es va tornar més tàctic. Les vallesanes, construïen poc, però la qualitat a dalt de Marjorie i Joana creava forces problemes a les defenses blau-granes, que sortien al contracop, sovint llançat per Sílvia, però que no sabien desprès acabar a la meta rival. El partit va anar consumint-se i amb el 2-3 final, el Soses gairebé firma la seva permanència, arribant als 30 punts en els 25 partits que ha disputat, mentre que el CP San Cristóbal haurà de seguir sumant, ja que els 22 punts aconseguits en els 24 partits que ha disputat no li garanteixen escapar amb solvència de la zona baixa.