dimecres, 13 d’agost del 2014

Primer campus Vicky Losada

Aquest Setembre, gaudeix del futbol


La jugadora del Western New York Flash, Vicky Losada, celebra aquests propers 3, 4 i 5 de Setembre un campus de futbol base, obert a tots els nens i nenes a partir de 6 anys a les instal·lacions del club on va començar a jugar al futbol, el CD Can Parellada de Terrassa.


El campus es basarà en una programació d'iniciació i de tecnificació de futbol, tallers de dinàmica de grups i xerrades impartides per jugadores professionals de futbol. S'incidirà en l'aprenentatge i pràctica dels conceptes bàsics del futbol, amb una perspectiva de diversió per als infants. A més, els assistents seran protagonistes d'un reportatge per el Canal Terrassa Vallès.

Les activitats començaran cada dia a les 9.30 del matí i acabaran a les 16.30, e inclou un equipatge per a cada assistent, dinar i berenar, tot en les mateixes instal·lacions del CD Can Parellada, recentment renovades, i sota la supervisió i presència de la pròpia jugadora, que aporta la experiència i coneixements d'haver estat en clubs com el CE Sabadell, RCD Espanyol i FC Barcelona, i en la selecció espanyola, tant en categories inferiors com absoluta, a part de disputar aquesta última temporada la lliga d'Estats Units.

Totes les informacions que us calguin, les podeu trobar a través de correu electrònic a campusdefutbolvickylosada@hotmail.com o al telèfon 666055420 on us podran resoldre els vostres dubtes i consultes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada