dissabte, 30 d’agost del 2014

Es repeteix la final

FC Barcelona i RCD Espanyol tornaran a enfrontar-se

Blaugranes i blanc-i-blaves disputaran per quart cop consecutiu i novena edició la final de la Copa Catalunya, on es disputa el primer títol de la temporada, i la jugaran aquest proper Diumenge, 31 d'Agost a les 12.00 hores al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí.

La primera semifinal, de clar color blaugrana (Foto: Jordi Romagosa).

En la primera semifinal, el FC Barcelona passava per sobre d'un CE Europa que ha notat les baixes patides sobretot sota pals, on han marxat les dues porteres que tenia l'entitat i han hagut de jugar amb una Juvenil defensant la porteria, fet que s'ha notat, sobretot en la experiència per afrontar un partit d'alt nivell, i el correctiu ha sigut ampli, amb un 9-1 final que demostrava la diferència entre un equip que la passada temporada va fer el doblet en categoria nacional i va disputar els quarts de final de la Champions League, amb l'equip de Gràcia, que situat a Segona nacional, ha fet una campanya meritòria però que també ha patit que els equips de més categoria es fixessin en les seves jugadores. Us deixem l'enllaç a la crònica del partit, feta per Àngel Garreta: (Crònica CE Europa).

La segona semifinal seria més igualada. El RCD Espanyol ha superat per 4-1 al Levante Les Planes, en un partit amb un alt nivell i alternances en el domini de la pilota a la primera part, que s'ha decantat per les d'Antonio Montes amb un gol als 39 minuts obra de Lombi en una jugada on les locals han protestat un suposat fora de joc. Al segon temps, la igualtat s'ha trencat ben aviat, ja que Alba Pomares ha fet el 2-0 al minut 48 i ja s'ha acabat de decidir al 63, amb el gol d'Ana Rodríguez. Les vermelles han reaccionat breument amb gol de Marta Cubí en el minut 74 però el 4-1 definitiu l'ha posat Noelia Aybar a falta de sis minuts per acabar el partit.