dimarts, 19 d’agost del 2014

Les verd-i-blanques també comencen

Tornar a on els pertoca


El primer equip del Cerdanyola FC femení, també va tornar a la feina aquest Dilluns 18 d'Agost, a les ordres de nou de Toni Pascual, el tècnic que va acabar la temporada passada a l'equip i que va estar a punt de salvar a les vallesanes del descens de Segona nacional.

El Cerdanyola té clares intencions de tornar a Segona nacional.


Les verd-i-blanques tenen com a objectiu tornar a la categoria perduda i el club intenta que l'equip senti el màxim suport de la entitat. Un gran nombre de les jugadores importants que van estar amb l'equip a Segona nacional continuen, com son Carla Morera, María Ramos, Clara Baldó, Vane Quesada, Maria Lizarraga o Nerea Oñate entre d'altres.

L'equip es reforça també amb jugadores de nivell, com son la davantera Abigail Iglésias (RCD Espanyol), la possible reincorporació de Flor de Luna després d'una temporada sense jugar i altres de les quals us anirem desgranant abans de l'inici de lliga, i puja a una jugadora del Juvenil, Zaira Abenza, amb molta qualitat i que mai defalleix quan cal que un partit hi hagi lluita.

A més, l'equip comptarà amb els reforços del Juvenil-Cadet que té l'entitat a Primera divisió Juvenil, la màxima categoria, un equip que a pesar de ser de formació, any darrera any dona mostres de tenir a jugadores de gran qualitat com son Claudia Lázaro, Melania Garcia o Nerea Delgado a les seves plantilles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada