dilluns, 4 d’agost del 2014

Champions League, Fase prèvia (II)

Grups 3 i 4 a l'anàlisi


Avui us portem dos grups més de la competició, els que es disputaran a Petrovac, Montenegro i a Falkirk, Escòcia, d'on sortiran dos equips per als setzens de final i els segons classificats tindran opció a ser els dos segons millors de tots els grups per accedir a la fase d'eliminatòries.


El Grup III de la competició, tindrà com seu la ciutat de Petrovac, a la República de Montenegro, i entre els quatre protagonistes, trobem al ZFK Ekonomist, l'equip local que participarà en la seva tercera prèvia consecutiva, on a pesar de no aconseguir cap victòria, la passada temporada va deixar un gran sabor de boca sumant dos empats i caient sols derrotades contra el FC Zürich, que va ser l'equip que va superar ronda. També hi participa el MTK, l'equip campió de la lliga hongaresa i que participa per sisena vegada en aquesta competició, aconseguint arribar a setzens en les seves dues últimes participacions. Les acompanyaran el ZNK Pomurje d'Eslovènia, un equip que sumarà la seva quarta presència a la competició i que en les dues últimes edicions han quedat classificades com a segones de grup, sense poder accedir a la següent fase. El Pärnu JK d'Estònia, serà el quart equip que vol aspirar a passar ronda, i en aquest cas serà la seva vuitena participació, sent amb les hongareses les dues esquadres favorites per a passar ronda. Les estonianes van passar per primer cop a setzens la passada campanya però varen ser anorreades per les campiones, VfL Wolfsburg.

El Grup IV tindrà el luxe de disputar-se a Falkirk, ciutat escocesa que vol acollir la festa del Glasgow City, equip que porta el cartell de favorites a passar ronda en la seva vuitena participació a campionat. Les temporades 2010/11 i 2011/12 varen caure a setzens de final, i la temporada passada van accedir a vuitens, caient contra l'Arsenal. Es trobaran a les nord-irlandeses del Glentoran FC, que participen per cinquena vegada a la competició, sense passar mai de la fase prèvia i havent aconseguit 2 victòries i 1 empat en 15 partits disputats. El FCU Nové Zámky eslovac serà el tercer equip en lliça a la competició, sent aquesta la seva segona participació, a més consecutiva, però sense que a l'anterior passessin la fase de grups, encara que van donar una gran impressió amb una victòria, un empat i una derrota. El FK Zhytlobud-1 de Kharkiv serà el quart equip que tanqui el grup, encara que la seva participació està compromesa, degut als problemes del país al que representa, Ucraïna. Seria la seva cinquena participació, on sols ha participat en una eliminatòria de setzens, on va entrar per rànquing. Les altres tres prèvies, han caigut com a segones de grup, fent bon paper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada